ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμαντόπουλος: “Θέλουμε το διπλό στην Πάτρα και να πετύχουμε την άνοδο… αήττητοι”

 Ο πρώτος σκόρερ του φετινού Άρη, στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ με οκτώ τέρματα, Δημήτρης Διαμαντόπουλος, έστειλε το «σύνθημα» ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν μέχρι το Πάσχα και που θα κρίνουν πολλά αναφορικά με την άνοδο των «κιτρινόμαυρων» στην πρώτη κατηγορία. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με την Παναχαϊκή, εκτός έδρας στην Αγυιά, ο Άρης έχει ενώπιόν του μία τετράδα αγώνων, που με τα κατάλληλα αποτελέσματα, ίσως και να του εξασφαλίσουν… από νωρίς την μεγάλη επιστροφή στην φυσική του θέση.

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος, σχολίασε επί του συγκεκριμένου θέματος, στην «Arena Press»: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς, ξέρουμε όλοι, ότι είναι ένας αγώνας που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο. Όπως όλα τα ματς, έτσι κι αυτό θέλουμε να το κερδίσουμε, παίζοντας όσο καλύτερο ποδόσφαιρο μπορούμε. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας, πέρα από τους τρεις βαθμούς».

Το γεγονός, πως το γήπεδο αναμένεται να είναι γεμάτο και η ατμόσφαιρα όχι και τόσο… φιλική, πως σας κάνει να νιώθετε;

«Αυτό είναι καλό για το ποδόσφαιρο της Β΄Εθνικής. Είναι κάτι που θα θέλαμε σε όλα τα γήπεδα, να παίζαμε μπροστά σε πολύ κόσμο, όπως γίνεται κάθε φορά που παίζουμε στην έδρα μας. Θεωρώ ότι θα μας δώσει ένα επιπλέον κίνητρο, μία ωραία ατμόσφαιρα, να παίξουμε για να πάρουμε τη νίκη. Δεν θα μας επηρεάσει, θα είμαστε προσηλωμένοι στο στόχο μας».

 «Τον καλό Κενάν Μπαργκάν, τον έχουμε ανάγκη στην ομάδα μας φέτος. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να δώσει λύσεις, ανά πάσα στιγμή και αυτό είναι το σημαντικότερο όλων»

Το ματς με τον Εργοτέλη, το αποτέλεσμα αλλά και η εμφάνιση, σας έδωσε την απαραίτητη ψυχολογία;

«Ήταν ένα δύσκολο ματς με ιδιαιτερότητες, καθώς ο Εργοτέλης παίζει διαφορετικό ποδόσφαιρο από κάθε άλλη ομάδα στην κατηγορία. Σημαντική νίκη, αλλά την… ξεχάσαμε, πάμε με άλλη ψυχολογία πλέον για την επόμενη».

«Όλα θα κριθούν στα επόμενα ματς, καθώς στην επόμενη τετράδα αγωνιστικών, θα κοντραριστούμε μεταξύ μας. Εμείς είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να πάρουμε τις νίκες που θέλουμε»

«ΠΑΝΤΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος δηλώνει στην «Α», απόλυτα έτοιμος για το ματς της Κυριακής με την Παναχαϊκή, στο οποίο θέλει με τα γκολ του να βοηθήσει την ομάδα να φύγει από την Πάτρα με τη νίκη:

«Πάντα είμαι έτοιμος να σκοράρω, να βοηθήσω την ομάδα μου. Αλλά αυτό που έχει σημασία δεν είναι αν θα βρω εγώ τον δρόμο προς τα δίχτυα, όσο το να καταφέρουμε να πετύχουμε την 17η φετινή μας νίκη. Είναι ένα ματς που θα κριθεί στη δύναμη. Εμείς θέλουμε να έχουμε καθαρό μυαλό και να είμαστε αποτελεσματικοί επιθετικά».

«Είναι λογικό αν δεν κερδίζεις να υπάρχει προβληματισμός, όμως εμείς κόντρα στην Καλλιθέα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Πάνω σε αυτό χτίσαμε τις προηγούμενες μέρες, γι αυτό και ήρθε η νίκη επί του Εργοτέλη»

«Σε κάθε ματς, όλα τα αποτελέσματα είναι μέσα στο παιχνίδι. Εμείς θέλουμε το τέσσερα στα τέσσερα, για να εξασφαλίσουμε την άνοδο ως αήττητοι. Το αξίζουμε…»

To Top