Παναχαϊκή: “Εξαντλούνται τα εισιτήρια…”

Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει στην Πάτρα για το σπουδαίο παιχνίδι με τον Άρη, την Κυριακή (18/3, 15.00). Οι Αχαιοί ανακοίνωσαν ότι τα εισιτήρια για την αναμέτρηση, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Football League, εξαντλούνται, και ενημέρωσαν για τον τρόπο που θα διατίθενται το Σάββατο (17/3) τα εναπομείναντα.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει ότι το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον των φιλάθλων για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άρη αναμένεται να εξαντλήσει τις επόμενες ώρες τα αποθέματα των εισιτηρίων που είναι πλέον διαθέσιμα. Για το λόγο αυτό όλα τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατίθενται αύριο Σάββατο ΜΟΝΟ από δύο σημεία πώλησης.

• Το εκδοτήριο που βρίσκεται μπροστά από την Κεντρική Πύλη Εισόδου του γηπέδου της Αγυιάς επί της Πλατείας Ντε Μιράντα από τις 10.00 έως 18.00
• Το ειδικό περίπτερο που θα βρίσκεται στο κάτω μέρος της Πλατείας Γεωργίου (πλησίον Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων) από τις 10.00 έως 18.00

Τέλος από την ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνεται πως για την καλύτερη διευκόλυνση τους, οι φίλαθλοι της Παναχαϊκής παρακαλούνται την Κυριακή να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο της Αγυιάς προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού».

To Top