Διαμαρτυρίες των Πολωνών για τον διαιτητή του ΑΕΚ-Άρης

Ο Πολωνός Πάβελ Ρατσκόφσκι ορίστηκε να διευθύνει το εκτός έδρας κυριακάτικο παιχνίδι του Άρη απέναντι στην ΑΕΚ. Ο συγκεκριμένος διαιτητής όμως τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο… μάτι του κυκλώνα στην πατρίδα του για την διαιτησία του στον αγώνα Λεχ Πόζναν-Πογκόν 2-2.

Οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρά παράπονα από τις αποφάσεις του, τα οποία εστιάζουν στη μη αποβολή ενός Έλληνα, που παίζει στους φιλοξενούμενους, του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου (αγωνίστηκε μεταξύ άλλων και σε Παναθηναϊκό και Αστέρα Τρίπολης) με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ το σκορ ήταν στο 1-0. Πιο συγκεκριμένα στο 38’ ο Ρατσκόφσκι καταλόγισε πέναλτι, γιατί ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, έπιασε την μπάλα με το χέρι και είδε και κίτρινη κάρτα. Στο 45’ ο Αφόνσο Σόουσα της Λεχ Πόζναν προσπάθησε να βγει στην αντεπίθεση, ο Έλληνας τον κράτησε, αλλά το ματς συνεχίστηκε χωρίς δεύτερη κάρτα.

Σημειώνεται ότι οι παράγοντες της Λεχ έκαναν επίσημη διαμαρτυρία στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας, απ’ όπου ενημερώθηκαν ότι ο Ρατσκόφσκι δεν θα σφυρίξει ξανά αγώνα της ομάδας τους μέχρι το τέλος της σεζόν. Μάλιστα ο προπονητής της Λεχ, Τζον Βαν ντεν Μπρομ, σε δηλώσεις του τον χαρακτήρισε ως τον χειρότερο Πολωνό διαιτητή.

To Top