ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Άρης για Θαμόρα” – Επαναφέρουν το θέμα στην Κόστα Ρίκα (photo)

Το όνομα του Άλβαρο Θαμόρα επανέρχεται στο προσκήνιο για τον Άρη, σύμφωνα με δημοσίευμα στην Κόστα Ρίκα. Οι “κίτρινοι” έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 21χρονου διεθνή Κοσταρικανού τον Ιανουάριο, όπως ανέφεραν και πάλι ΜΜΕ της χώρας, αλλά τελικά η μεταγραφή του από την Ντεπορτίβο Σαπρίσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν ολοκληρώθηκε.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Τζόναταν Ντεάρτε, σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα diaroextra.com, υποστήριξε πως τον παίκτη παρακολουθούν “ομάδες από την Ολλανδία, την Ουγγαρία και το MLS”, ενώ πρόσθεσε σε αυτές και τον Άρη, ο οποίος , όπως υποστήριξε «προσπάθησε ανεπιτυχώς να τον αποκτήσει τον Γενάρη».

Ο Αργεντινός ατζέντης επεσήμανε ακόμη ότι επιθυμεί να αγωνιστεί ο παίκτης του σε μια ομάδα, στην οποία θα είναι πρωταγωνιστής και θα ανέβει επίπεδο, εκτοξεύοντας την καριέρα του.

Ο Ντεάρτε αποκάλυψε πως το ναυάγιο της μεταγραφής του Θαμόρα στον Άρη, πριν από μερικούς μήνες, τον επηρέασε αρνητικά και ήταν βασικός λόγος για την περίοδο κάμψης στην απόδοσή του. «Υπήρξε το ενδεχόμενο να πάει στην Ελλάδα, όμως δεν προχώρησε, εξαιτίας ενός θέματος της Ντεπορτίβο Σαπρίσα και ο παίκτης ήταν απογοητευμένος για την ευκαιρία, που έχασε, αλλά είναι νέος και θα έχει κι άλλες στο μέλλον. Είχε μια άσχημη περίοδο, αλλά το ξεπέρασε και είναι πάλι καλός».

Να σημειωθεί ότι ο Θαμόρα δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ομάδα από την Κόστα Ρίκα μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα Clausura έχει δύο γκολ σε 15 παιχνίδια.

To Top