Διαμαρτύρεται για την άρση της αδειοδότησης ο ΠΑΣ

Έκπληξη αλλά και προβληματισμό για την «αδικαιολόγητη και νομικά ελλιπή» απόφαση για άρση της αδειοδότησης, εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην ανακοίνωσή τους οι Ηπειρώτες, αφού τονίζουν πως «η απόφαση αυτή μας αδικεί κατάφορα και επιμένουμε ότι ο φάκελος της αδειοδότησης ήταν καθ΄ όλα πλήρης», ξεκαθαρίζουν πως θα συνεχίσουν να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα:

«Η Π.Α.Ε ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, εκφράζει την έκπληξη αλλά και τον προβληματισμό της, τόσο για την αδικαιολόγητη και νομικά ελλιπή, κατάθεση της έφεσης από τον κο Δημητρίου, όσο και για την απόφαση άρσης της αδειοδότησης προς την ομάδα μας, η οποία είχε αποφασισθεί με απόλυτη πλειοψηφία από το πρωτοβάθμιο όργανο αδειοδότησης της Ε.Π.Ο..

Θεωρούμε ότι η απόφαση αυτή μας αδικεί κατάφορα και επιμένουμε ότι ο φάκελος της αδειοδότησης ήταν καθ’ όλα πλήρης, ενώ δεν αποδεικνύεται ότι υπάρχουν μέχρι σήμερα τελεσίδικες οφειλές που να δικαιολογούν οποιαδήποτε αρνητική γνωμοδότηση.

Η Π.Α.Ε Π.Α.Σ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμη ενέργεια και δηλώνει ότι θα συνεχίσει να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την προάσπιση των συμφερόντων της ομάδας μας».

Η απορριπτική απόφαση της αρμόδιας επιτροπής, σε ό,τι αφορά στον ΠΑΣ, ανέφερε το εξής σκεπτικό:

«ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (αρ. απόφασης 7/30-05-2012)
Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση.
Εξαφανίζει την εκκαλούμενη 15/22-5-2012 απόφαση του Πρωτοβαθμίου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.
Κρίνοντας περαιτέρω επί της αιτήσεως αδειοδότησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ απορρίπτει αυτήν.
Κρίθηκε, αποφασίστηκε και δημοσιεύτηκε σε έκτακτη συνεδρίαση, κεκλεισμένων των θυρών στα γραφεία του ΤΑΠ της ΕΠΟ, στην Αθήνα στις 30/05/2012»

To Top