Κέρκυρα: “Απόφαση ατυχής και άδικη”

Ανακοίνωση με την οποία ασκεί σκληρή κριτική προς πάσα κατεύθυνση εξέδωσε και η ΠΑΕ Κέρκυρα αναφορικά με την απόρριψή της από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της Κέρκυρας αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα εκφράζει την έκπληξή της για την κατ’ ουσία απόρριψη, από την Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της ΕΠΟ, της έφεσής της κατά της 2/2012 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης.

Απόφαση οπωσδήποτε ατυχής και βεβαίως άδικη έναντι της Εταιρείας, καθώς ο φάκελος ο οποίος κατατέθηκε, εμπεριείχε, σε απόλυτη πληρότητα, όλα τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία τακτοποίησης των όποιων οικονομικών εκκρεμοτήτων της. Κι ενώ, παράλληλα, η Εταιρεία εμφανίστηκε καθ’ όλη συνεπής, όσον αφορά στο θέμα της φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.

Κατόπιν τούτων, γεννούνται δόκιμες απορίες για το αποτέλεσμα της διαδικασίας, στις οποίες η ΠΑΕ προσθέτει τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία της για την ξεκάθαρη υποτίμηση του προϊόντος “Πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ 2012-13”, δεδομένου του συνολικού όγκου των ΠΑΕ, των οποίων οι εφέσεις επίσης απορρίφθηκαν.

Με έξι απ’ τις συμμετέχουσες ομάδες να αναγκάζονται, μετά τη σημερινή απόφαση, σε αγωνιστική και όχι μόνο εξασθένιση, το προσεχές Πρωτάθλημα είναι πρόδηλο πως αυτόματα κινδυνεύει να εξελιχθεί σε διοργάνωση δύο ταχυτήτων. Με εξαιρετικά περιορισμένη την ανταγωνιστικότητα και την ποιότητά της και λειτουργώντας, κατ’ επέκταση, αναχωματικά ως προς την εν γένει προκοπή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα, θέλοντας να πιστεύει ότι όλα αυτά έχουν ήδη ή οφείλουν να ληφθούν σοβαρά υπ’ όψιν των αρμοδίων ποδοσφαιρικών αρχών, θα συνεχίσει κανονικά τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό της ενόψει της προσεχούς αγωνιστικής περιόδου. Με μοναδικό στόχο τη δημιουργία ενός συνόλου ικανού να εκπροσωπήσει εκ νέου επάξια το ποδόσφαιρο της περιφέρειας στα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου. Όπως πράττει με επιτυχία την τελευταία διετία”.

To Top