ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαμορφώνει την τελική ατζέντα o Ερασιτέχνης – Έλεγχος νομιμότητας, αλλά και δημιουργία… ΤΑΑ στο τραπέζι!

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Άρη αναμένεται να δώσει τις τελευταίες απαντήσεις στα τελευταία “ανοιχτά” ζητήματα, ώστε η διαδικασία της γενικής συνέλευσης να μπει οριστικά στην τελική της ευθεία.

Πέρα από την τοποθεσία (πιθανότατα το ξενοδοχείο “Νεφέλη” στο Πανόραμα) και την ώρα της συνέλευσης αναμένεται να οριστικοποιηθεί και το χρονικό πλαίσιο στο οποίο θα στηριχθεί η διαδικασία.

Όπως είναι λογικό θα υπάρχει χρονικός περιορισμός στην ανάλυση του πλάνου από τον κάθε ενδιαφερόμενο. Μέχρι στιγμής προορίζονται στο να δίνεται χρόνος περίπου 30-40 λεπτά στον καθένα, προκειμένου στο μισό διάστημα να παρουσιάσει το πλάνο του και στο υπόλοιπο να απαντήσει σε ερωτήσεις των μελών.

Ήδη, στον Ερασιτέχνη έχουν μεριμνήσει στο να υπάρχει ένα πλάνο με 5-6 πυλώνες βάση των οποίων θα γίνει η παρουσίαση. Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν να δώσουν υποχρεωτικά απαντήσεις σε αυτά τα ζητήματα, ώστε να υπάρχει μία ολοκληρωμένη εικόνα των προθέσεων τους στον ΑΣ.

Παράλληλα, θα συζητηθεί η προοπτική της δημιουργίας ΤΑΑ (Τμήμα Αμειβόμενων Αθλητών), ώστε να δοθούν οι απαραίτητες διαβεβαιώσεις στον υποψήφιο επενδυτή της συμμετοχής του χωρίς προβλήματα στη σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου, εφόσον η ομάδα προβιβαστεί στη Φούτμπολ Λιγκ.

Τέλος, αναμένεται σε συνεργασία με την νομική υπηρεσία του συλλόγου να εξεταστούν τα ποινικά μητρώα των ενδιαφερόμενων, ενώ δεν αποκλείεται να τους ζητηθεί ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα.

To Top