ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ζεϊμπέκης στο PRESSARIS: “Δεν υπάρχει γυρισμός, η πιο δύσκολη απόφαση για το μέλλον του Άρη…”

Οι αποφάσεις που αναμένεται να παρθούν στην ερχόμενη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη την Δευτέρα (20/7), αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για το μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς θα καθορίσουν το που θα δοθεί το διοικητικό χρίσμα της επόμενης χρονιάς.

Ο πρώην αντιπρόεδρος του ΑΣ Άρης και δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζεϊμπέκης, μίλησε στο PRESSARIS για την αναγκαιότητα ύπαρξης μίας ανάθεσης που να πληρεί τις προδιαγραφές που θα επιτρέψουν στον ποδοσφαιρικό Άρη να βαδίσει σύντομα στα ένδοξα μονοπάτια του παρελθόντος.

Ερωτώμενος αρχικά για τον αριθμό των προτάσεων που θα παρουσιαστούν ενώπιον των μελών του Ερασιτέχνη, είχε να πει: “Όταν μιλάμε για τον Άρη και περισσότερες προτάσεις να υπήρχαν διόλου παράξενο θα ήταν. Δεν έχει σημασία τόσο ο αριθμός, όσο το πόσες είναι βιώσιμες, αξιόπιστες και υπάρχουν εγγυήσεις για την λειτουργικότητα τους. Ακόμα δεν είναι σίγουρη η κατηγορία, οπότε πρέπει να είναι ξεκάθαρο ποιοι επιθυμούν να αναλάβουν την ομάδα και στη Φούτμπολ Λιγκ και στη Γ΄Εθνική”.

Για το ποια θα πρέπει να είναι η στάση του Ερασιτέχνη ενόψει αυτής της κρίσιμης συνέλευσης, τόνισε: “Πρόκειται για την πιο κρίσιμη απόφαση. Δεν χωράει λάθος και δεν υπάρχει γυρισμός. Πρέπει όλα τα μέλη να σκεφτούν ψύχραιμα, καθαρά και να πάρουν την σωστή απόφαση, σύμφωνα πάντα με κριτήριο το καλό του συλλόγου. Από την πλευρά του ο ΑΣ πρέπει να διασφαλίσει όσο μπορεί τα συμφέροντα του συλλόγου. Το σίγουρο είναι ότι σαν Αρειανός δεν θέλω να δω ξανά την ομάδα στη Γ΄Εθνική, δεν το αντέχω”.

Για το αν το ποδόσφαιρο είναι αυτό που θα δώσει οικονομικές “ανάσες” στον Ερασιτέχνη,είπε: ” Τα προβλήματα είναι πολλά στον ΑΣ και δυστυχώς συνεχίζονται παρά την φιλότιμη προσπάθεια. Αυτό που χρειάζεται είναι συμμάζεμα, νοικοκύρεμα. Αυτό δηλαδή που έλειπε από τον Άρη τα τελευταία χρόνια. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε ομάδα και να είμαστε αποδοτικοί. Σίγουρα, ένα ΑΣ τον κρατάει σε καλή κατάσταση το τμήμα του που είναι πιο ψηλά από τα άλλα, με μεγαλύτερες αποδοχές, λόγω γηπέδου ή άλλων εσόδων. Αν το ποδόσφαιρο του Άρη αγωνιστεί στη Φούτμπολ Λιγκ θα λύσει τα χέρια του Ερασιτέχνη. Θα ανατεθεί η ομάδα σε έναν επενδυτή και θα καταμεριστεί ως οφείλει η προσοχή του ΑΣ και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου”.

Ως, δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Ζεϊμπέκης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο πως αντιλαμβάνεται η πολιτεία το ζήτημα του Άρη: “Η πολιτεία αναμφισβήτητα συμμερίζεται το πρόβλημα του Άρη, αλλά όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τόσα εσωτερικά προβλήματα τότε αδυνατείς να βοηθήσεις όσο θα ήθελες τους συλλόγους που έχουν πρόβλημα. Αν μπορέσει ο δήμος να βοηθήσει τον Άρη, τότε σίγουρα και θα το κάνει, δεν χωράει αμφισβήτηση σε αυτό, είμαστε πάντα στη διάθεση του συλλόγου”.

 

 

 

 

To Top