Διαπραγματεύσεις με εκατέρωθεν deadline

Η Τετάρτη είναι μια κρίσιμη μέρα για το μπάσκετ του Άρη, καθώς επίκειται συνάντηση μεταξύ της πλευράς Γεωργούλη και του εκπροσώπου των μετόχων, Θανάση Τζεβελέκη. Οριστική λύση δεν πρόκειται να βρεθεί σε αυτό το ραντεβού, αλλά αν υπάρξει συμφωνία για να μπουν οι διαπραγματεύσεις στην τελική τους ευθεία, τότε ίσως αποφύγει η ομάδα τις διοικητικές αναταράξεις. Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στην ΚΑΕ…

Όπως είχε αποκαλύψει το PRESSARIS, την περασμένη Πέμπτη στην ΚΑΕ έφτασε έγγραφο, με το οποίο η ομάδα που θέλει να διοικήσει με έγκριση πρωτοδικείου ανέφερε πως δεν συμφωνεί σε συγκεκριμένους όρους που θέτουν οι μέτοχοι, και όχι μόνο ο Θανάσης Τζεβελέκης. Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπόρεσε να απαντήσει στην πλευρά Γεωργούλη, σήμερα απουσίαζε επίσης για επαγγελματικούς λόγους στην Αθήνα και έτσι εκτός απροόπτου θα γίνει η συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές την Τετάρτη.

Η συγκεκριμένη μέρα είναι το deadline που θέτει η πλευρά Γεωργούλη προς τους μετόχους, θέλοντας να πιέσει τις εξελίξεις, όπως έκανε την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης και ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων Άρη, Γιάννης Γρανούζης στο περιθώριο της επίσημης παρουσίασης της ομάδας.

Την Τετάρτη όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει ραντεβού των δύο πλευρών, σύμφωνα όμως με το ρεπορτάζ του PRESSARIS είναι πολύ δύσκολο να επιτευχθεί οριστική συμφωνία τη συγκεκριμένη ημέρα. Είναι, όμως, αρκετά πιθανό να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές σε μια φόρμουλα “συνεργασίας” και να βάλουν ουσιαστικά τις διαπραγματεύσεις στην τελική τους ευθεία.

To Top