Τα είπαν διοίκηση-Πρόμπιερζ – Συμπαράσταση στο έργο του Πολωνού

Το νέο στραβοπάτημα του Άρη στη Νέα Σμύρνη και η ήττα από τον Πανιώνιο δημιουργεί το λιγότερο προβληματισμό. Όπως και οι μόλις επτά βαθμοί μετά από εννιά παιχνίδια. Διοίκηση και Μίχαλ Πρόμπιερζ τα είπαν σήμερα, μια μέρα μετά την αποτυχία και «χάραξαν» τα επόμενα βήματά τους.

Είναι κοινός τόπος ότι όλοι θα περίμεναν το ίδιο πάθος που επέδειξε η ομάδα, μια βδομάδα πριν στη Κρήτη, κάτι που έμεινε απλά προσδοκία στον αγώνα της Νέας Σμύρνης.

Η διοίκηση στο πλαίσιο των τακτικών συναντήσεων με τον Μίκαλ Πρόμπιερζ άκουσε σήμερα τον Πολωνό και από κοινού ανέλυσαν την ήττα στη Νέα Σμύρνη.

Στο διάστημα που βρίσκεται στη χώρα μας έχει πείσει τους πάντες στην ομάδα ότι είναι εργασιομανής. Δουλεύει καθημερινά για να γνωρίσει στο συντομότερο χρονικό διάστημα το νέο του περιβάλλον. Παράλληλα, έχει την αμέριστη συμπαράσταση των ανθρώπων που τον επέλεξαν και τους έδωσαν την ευκαιρία να δουλέψει σ’ ένα σύλλογο όπως ο Άρης.

Η στήριξη θεωρείται δεδομένη σε όλους τους τομείς και εκτός των άλλων του προσφέρεται βοήθεια σε όσα αφορούν στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Είναι φυσικό οι επιλογές που δεν …έχουν βγει μέχρι τώρα να αλλάξουν, όσο επίμονος κι αν είναι σε μερικά θέματα ο Πρόμπιερζ. Ο Πολωνός δεν θα είναι μόνος του σ΄ αυτή τη προσπάθεια, άλλωστε δεν τον πτοούν οι αναποδιές, πράγμα που επισήμανε επανειλημμένα στους διοικούντες.   

 
Διαβάστε τη συνέντευξη του Μίχαλ Πρόμπιερζ στην εκπομπή του Super 3

To Top