Διαπραγματεύσεις στην Αθήνα για τον… «φυγά»

Η «ηρωική έξοδος» του Ντάνιελ Τσέζαρεκ, πριν από τα δυο πιο καθοριστικά παιχνίδια της χρονιάς για τον Άρη σε κύπελλο και πρωτάθλημα, αγωνιστικά έγινε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί. Σε οικονομικό επίπεδο αποτελεί θέμα διαπραγματεύσεων ανάμεσα στον… «φυγά» και τη διοίκηση των κίτρινων.

Οι άνθρωποι του Αρη συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον  Τσέζαρεκ και τον δικηγόρο του Αργύρη Λίβα προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή για τα χρήματα που οφείλονται στον ποδοσφαιριστή.
Μάλιστα, με την ευκαιρία της… μετακόμισης του Άρη στην Αθήνα, ο Κροάτης επιθετικός ταξίδεψε για μια μέρα στην πρωτεύουσα, προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικές του υποθέσεις, είχε συζήτηση με τον δικηγόρο του για το θέμα, ενώ χθες επέστρεψε στην πατρίδα του.

Αυτό, πάντως, που ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή μιλώντας προσωπικά με τον πρόεδρο Θανάση Αθανασιάδη και τον εκτελεστικό διευθυντή Γιάννη Κόντη, είναι θέλει να του καταβληθούν μόνο τα δεδουλευμένα του (205.000 ευρώ) και να μείνει ελεύθερος και όχι όλα τα χρήματα του συμβολαίου του. Με την εκπλήρωση της προϋπόθεσης αυτής θα καταστεί ανενεργή και η προσφυγή σε βάρος της ΠΑΕ Άρης.

To Top