Οργή στον Άρη για τις «μπαλωθιές» Σηφάκη, άνοιξε η πόρτα της εξόδου!

Ο Μιχάλης Σηφάκης άνοιξε την πόρτα της εξόδου, από τον Άρη επιλέγοντας να αποχωρήσει με άδοξο τρόπο και πρόωρα, μετά από σχεδόν τρία χρόνια παρουσίας στην ομάδα των κίτρινων. Η δημοσιοποίηση της συνέντευξης που παραχώρησε σε αθηναϊκή εφημερίδα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στα όσα έχουν γίνει από το ξεκίνημα της περιόδου.

Ο Κρητικός πορτιέρο προτίμησε με σκληρή γλώσσα να προαναγγείλει το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη. Η συνέντευξη του δημοσιογραφικά χαρακτηρίζεται ως «συνέντευξη έξω από τα δόντια», με πολλές… «μπαλωθιές» κατά πάντων.

Το τάιμινγκ, όμως των δηλώσεων του, ο τρόπος και οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε, καθώς και οι γενικότεροι χειρισμοί του σε ότι αφορά τον τραυματισμό και το συμβόλαιό του έχουν προκαλέσει οργή στους κίτρινους. Στην Αλκμήνης έλεγαν χαρακτηριστικά ότι: «ενώ περιμέναμε τον Σηφάκη να μιλήσουμε για το μέλλον της συνεργασίας μας, αυτός επέλεξε τον δρόμο της ρήξης». Ίσως σε αυτή τη δύσκολη φάση της καριέρας του και τελώντας υπό έντονη ψυχολογική πίεση ο Σηφάκης να άκουσε λάθος συμβουλές, από λάθος ανθρώπους. Ίσως να μην λειτουργεί με καθαρό μυαλό υπό το κράτος της ψυχολογικής φόρτισης, από τα όσα πέρασε. Η ιστορία θα δείξει…

Από κει και πέρα στον Άρη δεν έχουν κρύψει τη δυσαρέσκεια τους για:

1. Την εν κρυπτώ απόφαση του διεθνή πορτιέρο να χειρουργηθεί στο Βέλγιο τον περασμένο Σεπτέμβριο, εν αγνοία του γιατρού της ομάδας και παρά την αντίθετη γνώμη του.

2. Τον τρόπο που λειτούργησε σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του, το οποίο λήγει τον Ιούνιο, την ανανέωσή του, αλλά και τις αναζητήσεις για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

3. Για τα όσα είπε στην επίμαχη συνέντευξη, με βολές κατά πάντων.

Τα τρία αυτά βασικά σημεία προεξοφλούν την πλήρη ρήξη Άρη και Σηφάκη…

Την ίδια ώρα, ο Κρητικός τερματοφύλακας, ο οποίος επέστρεψε στο ποδοσφαιρικό προσκήνιο και στην Εθνική, μέσα από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Άρη (αποκτήθηκε πριν από τρία χρόνια από τον ΟΦΗ, όταν δεν ενεργοποίησε ο Ολυμπιακός την οψιόν της μεταγραφής του) συνεχίζει την αποθεραπεία του στο εξωτερικό. Υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση στα τέλη Φεβρουαρίου…

Άγνωστο, πάντως, πού. Γιατί όπως όλα δείχνουν η πόρτα του Άρη έκλεισε ερμητικά!

To Top