ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διατήρηση του υπάρχοντος τεχνικού τιμ, αλλά και ενίσχυσή του, η επιθυμία του Ένινγκ

Υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει μεταξύ Άρη και Μίχαελ Ένινγκ για το νέο συμβόλαιο, όμως ανάμεσα στις δύο πλευρές, υπάρχει ταύτιση απόψεων σε πολλά θέματα.

Stoiximan.gr: Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου: Κορυφαία Jackpots & δημοφιλή slots ΕΔΩ!

Ένα από αυτά, είναι η διατήρηση του υπάρχοντος τεχνικού τιμ αλλά και η ενίσχυσή του, με δυο ακόμα πρόσωπα, αρκετά σημαντικά.

Ο Μίχαελ Ένινγκ είχε θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την παραμονή του στην ομάδα του Άρη, να διατηρηθούν στο πλευρό του οι Τόλης Τερζής και Λάζαρος Βαρδάκης. Ο Γερμανός είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον άμεσο συνεργάτη του, αλλά και τον γυμναστή της ομάδας, τους οποίους επαινεί όποτε του δίνεται η ευκαιρία. Ιδιαίτερη εκτίμηση ο Γερμανός τρέφει και προς το πρόσωπο του γυμναστή τερματοφυλάκων της ομάδας, Αλέκου Ράντου, με τον οποίο επίσης έχει εξαιρετική συνεργασία.

Παράλληλα, όμως, έχει ζητήσει την ενίσχυση του τιμ του, με σίγουρα ένα ακόμα πρόσωπο, το οποίο θα αναλάβει την ανάλυση του αντιπάλου, προκειμένου να αποσυμφοριστεί ο Τόλης Τερζής, που είχε αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι φέτος. Δεν αποκλείεται, στο υπάρχον τιμ να προστεθεί κι ένας σκάουτερ, κάτι που θέλει και ο Άγγελος Χαριστέας.

To Top