Διαφορά στο οικονομικό με Ακόστα, απομακρύνεται ο Ισπανός…

Ο Άρης τον θέλει. Ο Ακόστα θέλει να παραμείνει, αλλά ο Ισπανός μεσοεπιθετικός απομακρύνεται από τους κίτρινους. Η διαφορά στο οικονομικό και οι «σειρήνες» από το εξωτερικό διαμορφώνουν ένα τοπίο που δεν ευνοεί την παραμονή του στον Άρη.

Ο Ακόστα σε πρόσφατη συνέντευξη στο PRESSARIS ομολόγησε ότι θέλει να μείνει και να γίνει ο ηγέτης του Άρη. Από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει απόσταση. Τόση όση ανάμεσα στα χρήματα που μπορεί να δώσει ο Άρης και στα χρήματα που ζητάει ο Ακόστα.

Πέρσι, ο Ισπανός είχε ένα συμβόλαιο που δεν ξεπερνούσε τα 70.000 ευρώ. Με βάση αυτές τις αποδοχές και ίσως μια ενδεχόμενη μικρή αύξηση, οι κίτρινοι μπορούν να μπουν με αξιώσεις στη διαδικασία της ανανέωσης.

Όμως, ο 28χρονος Ισπανός έχει μπει, ήδη, στο στόχαστρο ομάδων από το εξωτερικό και ειδικότερα από την Κύπρο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ομάδες που είναι διατεθειμένες να δώσουν χρήματα που ξεπερνούν το διπλάσιο από αυτά που έπαιρνε πέρσι στον Άρη, αποδυναμώνοντας το όποιο διαπραγματευτικό ατού των κίτρινων.

Παράλληλα, υπάρχει μια πρώτη διαφορά σε ότι αφορά τον τρόπο καταβολής των περσινών χρημάτων…

Σε μια τέτοια περίπτωση τα εμπόδια είναι σημαντικά. Ο Άρης δεν μπορεί να ακολουθήσει με τα σημερινά δεδομένα, μια διαδικασία… πλειστηριασμού. Ο παίκτης είναι προφανές ότι δελεάζεται από αυτά που ακούει και οι απαιτήσεις του έχουν αυξηθεί δημιουργώντας μια απόσταση η οποία προς το παρόν δεν μπορεί να καλυφθεί.

Οι άνθρωποι του Άρη θα κάνουν μια ακόμη προσπάθεια, αλλά αυτή τη στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολο να βρεθεί σημείο επαφής. Ποτέ, όμως, μη λες ποτέ…

To Top