ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαφοροποίηση στο σύστημα σκέφτεται ο Ένινγκ με τρεις παίκτες στο κέντρο

Τα «εργαλεία» του Μίχαελ Ένινγκ για τη συνέχεια του Άρη στα πλέι οφ είναι περιορισμένα ειδικά μετά τον τραυματισμό του Λερίν Ντουάρτε αλλά και το νέο συμβάν με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Αμφότεροι δεν υπολογίζονται και έτσι ο Γερμανός προπονητής έχει στη διάθεσή του 14-15 παίκτες για το αυριανό ματς με την ΑΕΚ. Για την αμυντική γραμμή και το τέρμα ο Ένινγκ έχει καταλήξει, ωστόσο υπάρχει μια σκέψη για διαφοροποίηση στο σύστημα της ομάδας, από το οποίο θα κριθεί και μια θέση στο αρχικό σχήμα της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Υπάρχει μια ένδειξη και με βάση την τελευταία προπόνηση, ο Άρης να παραταχθεί με 4-3-3. Στην περίπτωση αυτή θέση δίπλα στους Σάσα και Ματίγια στο χώρο του κέντρου θα πάρει ο Μπακούτσης, ενώ στην επίθεση θα βρίσκονται σε πιο ελεύθερο ρόλο οι Μαντσίνι, Μαρτίνες και Γκάμα.

Αν όμως ο Ένινγκ διατηρήσει το 4-2-3-1, που χρησιμοποιεί από τη μέρα που ανέλαβε την ομάδα, τότε οι Σάσα, Ματίγια θα μείνουν στο κέντρο, όπως και οι Μαντσίνι, Μαρτίνες και Γκάμα πιο μπροστά τους, με μοναδικό καθαρό επιθετικό τον Διαμαντόπουλο.

Παρά τις περιορισμένες αλλαγές και το ελλιπές ρόστερ ο Γερμανός προπονητής προσπαθεί όσο γίνεται να κοιτάξει τις επιλογές του και να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.

To Top