ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστροφή για Κουέστα και Δεληζήση στο αρχικό σχήμα

Χουλιάν Κουέστα και Γιώργος Δεληζήσης θα επιστρέψουν ξανά στο αρχικό σχήμα της ομάδας στο αυριανό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος έμεινε στον πάγκο του ΟΑΚΑ στον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον Παναθηναϊκό καθώς προτιμήθηκε ο Φαμπιάν Έμαν, τώρα αναμένεται να πάρει ξανά τη φανέλα βασικού.

Το τεχνικό τιμ του Άρη είχε αποφασίσει πριν την έναρξη των πλέι οφ να δώσει μια ευκαιρία στον Έμαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τον Αυστριακό ωστόσο να μην εντυπωσιάζει με την εμφάνισή του.

Μαζί με τον Κουέστα στη βασική εντεκάδα θα επιστρέψει και ο Γιώργος Δεληζήσης. Ο αρχηγός του Άρη θα πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας μετά την απουσία του από το τελευταίο ματς λόγω της τιμωρίας του με κόκκινη κάρτα από το ματς με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή.

Στο πλευρό του Δεληζήση αναμένεται να βρεθεί ο Πέτρος Μπαγκαλιάνης, ο οποίος ικανοποίησε τον Μίχαελ Ένινγκ με την εμφάνισή του την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ και έτσι θα διατηρήσει τη φανέλα του βασικού, ενώ στα αριστερά θα διατηρηθεί ο Μιχάι Κόρχουτ.

Όσο για τον Λίντσεϊ Ροζ θα μεταφερθεί στη… γνώριμη πλέον θέση του δεξιού μπακ αντί του Πέτρου Μπακούτση, ο οποίος προορίζεται για το χώρο της μεσαίας γραμμής (είτε ως βασικός είτε ως αλλαγή), όπου είναι και η κανονική του θέση.

To Top