ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προπόνηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και αποστολή με ένα ερωτηματικό ενόψει ΑΕΚ

Σήμερα το πρωί ο Άρης θα κάνει την τελευταία του προπόνηση ενόψει της αυριανής (19.15) εντός έδρας αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα προπονηθούν σήμερα το πρωί στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Μίχαελ Ένινγκ να μην υπολογίζει από τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές μόνο στον Ούγκο Σόουζα, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα θεραπείας. Δεν αποκλείεται ωστόσο ο Πορτογάλος αμυντικός να συμπεριληφθεί στην αποστολή περισσότερο για ψυχολογικούς λόγους, καθώς σε καμία περίπτωση δεν είναι έτοιμος στο 100% για να αγωνιστεί.

Η αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα και σε αυτήν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου και με μοναδικό ερωτηματικό τον Σόουζα θα βρίσκονται οι: Κουέστα, Έμαν, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης, Τσαγκαλίδης, Σάσα, Ματίγια, Γκάμα, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Διαμαντόπουλος.

Θεωρείται δεδομένο πως ο Ντάνιελ Σούντγκρεν θα βρίσκεται εκτός αποστολής μετά την άρνησή του να αγωνιστεί στο τελευταίο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό, ισχυριζόμενος πως είναι τραυματίας.

To Top