ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Διαφοροποιεί το αρχικό σχήμα του Άρη ο Παντελίδης – Ποιες οι σκέψεις για ΟΑΚΑ…

Έναν Άρη… κάπως διαφορετικό από αυτόν κόντρα στον ΟΦΗ την προηγούμενη αγωνιστική θα δούμε στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Σάββας Παντελίδης αναμένεται να προβεί σε ορισμένες αλλαγές στο αρχικό σχήμα των “κιτρινόμαυρων”, προκειμένου να μην εμφανίσει η ομάδα και πάλι την εικόνα του α΄μέρους, ενώ αυτή τη φορά πρόκειται για ένα εκτός έδρας παιχνίδι, επομένως διαφορετική τακτική προσέγγιση. Συν τις άλλοις, δεν μπορούν να συγκριθούν ποιοτικά, Παναθηναϊκός και ΟΦΗ, με τον πρώτο να είναι ένα σκαλί παραπάνω.

Μία από τις αλλαγές του 53χρονου προπονητή αναμένεται να είναι ο Φραν Βέλεθ, ο οποίος θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, αντί -κατά πάσα πιθανότητα- του Γιώργου Δεληζήση. Όσον αφορά τις υπόλοιπες θέσεις της άμυνας, στο τέρμα ο Χουλιάν Κουέστα, ο Μανώλης Τζανακάκης έχει το πλεονέκτημα για το δεξί άκρο, ο Λίντσεϊ Ροζ ο έτερος στα στόπερ και ο Γιώργος Βαλεριάνος για το αριστερό άκρο της άμυνας, αντί του Μιχάι Κόρχουτ.

Το δίδυμο Χαβιέ Ματίγια και Μανώλη Σιώπη θα διατηρηθεί για ένα ακόμα ματς στα χαφ του Άρη, ενώ θα επιστρέψει στο ένα “φτερό” της επίθεσης, ο Ντάνιελ Λάρσον. Στο άλλο σταθερά ο Ματέο Γκαρσία, με τον Νικολά Ντιγκινί να έχει αυτή τη φορά το προβάδισμα για να αγωνιστεί ως φορ περιοχής, προκειμένου να έχει περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση η ομάδα, κάτι που δεν δίνει στο παιχνίδι της η παρουσία του Χαμζά Γιουνές.

Για την θέση “10”, παίζουν τόσο ο Νίκο Μαρτίνες, όσο και ο Γιάννης Φετφατζίδης, με τον πρώτο όμως να έχει με το μέρος του τις πιθανότητες για το αρχικό σχήμα, καθώς είναι πολύ καλός και σταθερός το τελευταίο διάστημα.

To Top