ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διγκόζης: “Κοιτάμε τώρα τον Άρη, μαζί με Δόξα, ΟΦΗ και Παναχαϊκή οι ομάδες για την άνοδο”

O Άγγελος Διγκόζης, τεχνικός της Δόξα Δράμας, ήταν στενοχωρημένος για την ήττα της ομάδας του και όχι τόσο για το γκολ που δέχθηκε, ενώ υποστήριξε πως η Δόξα Δράμας μαζί με τους Άρη, ΟΦΗ και Παναχαϊκή θα είναι οι διεκδικητές της ανόδου στη Super League.

Ο Άγγελος Διγκόζης είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (1-0) της Δόξας Δράμας από την Παναχαϊκή:

«Ήρθαμε να παίξουμε με μία ομάδα με μεγάλη ιστορία, που γίνεται φέτος πολύ καλή δουλειά. Τους συγχαίρουμε για τη νίκη τους, παρότι το αποτέλεσμα δεν μας βολεύει. Η Παναχαϊκή στο πρώτο μέρος κατάφερε να πετύχει γκολ, ήταν καλύτερη από εμάς, χωρίς όμως να έχει κλασικές ευκαιρίες. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν εμείς καλύτεροι, αλλά το γκολ δεν ήρθε. Πρέπει να διαχειριστούμε την ήττα, έχουμε εμπειρία και τους παίκτες να το κάνουμε. Κοιτάμε το επόμενο δύσκολο ματς με τον Άρη στην έδρα μας.

Συγχαρητήρια στον Σωκράτη για τη δουλειά του. Δυστυχώς δεν χαμογέλασαν οι φίλαθλοι της ομάδας μας που έκαναν τόσα χιλιόμετρα για να μας δουν. Θεωρώ πως Άρης, ΟΦΗ, Δόξα και Παναχαϊκή θα είναι αυτές που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Μας στεναχωρεί η ήττα και όχι ότι δεχτήκαμε το πρώτο μας γκολ. Μετράει η ήττα, κάποια στιγμή θα συνέβαινε και πιστεύω ότι έχουμε την ομάδα να διαχειριστούμε την κατάσταση».

 Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά δήλωσε:

«Κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο, δυστυχώς χάσαμε, σε κάθε ματς θέλουμε τη νίκη. Ξεχνάμε γρήγορα αυτό το παιχνίδι και προχωράμε».

Πηγή: sportfmpatras.gr

To Top