Διεκδικούν την παραμονή τους, Δόξα, Εργοτέλης, Παναιτωλικός!

Θεωρητικά Δόξα Δράμας,  Παναιτωλικός και  Εργοτέλης έχουν αποχαιρετήσει την μεγάλη κατηγορία, αλλά νέες πληροφορίες, έρχονται να ανατρέψουν την υφισταμένη κατάσταση και να δημιουργήσουν νέα δεδομένα.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Συγκεκριμένα αυτές οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τρεις ομάδες, μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις που έχουν γίνει, αποφάσισαν να χαράξουν κοινή γραμμή απέναντι στη Λίγκα και συγκεκριμένες αποφάσεις της.

Θυμίζουμε ότι ο Παναιτωλικός του Φώτη Κωστούλα έχει ήδη προσφύγει κατά της Super League και της απόφασής της να αλλάξει το καταστατικό της, προκειμένου οι ομάδες που δεν θα πάρουν αδειοδότηση να τιμωρούνται με απαγόρευση μεταγραφών και όχι με υποβιβασμό. Μάλιστα κατά δήλωση του ισχυρού άνδρα της ομάδας του Αγρινίου, η προσφυγή του θα εκδικαστεί στις 15 του μήνα .

Αυτός είναι και ο ένας άξονας της υπόθεσης. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την επικύρωση της βαθμολογίας.

Λεπτομέρειες για τις ενέργειες των τριών ομάδων δεν έγιναν γνωστές. Το δεδομένο είναι ότι ομάδες της Super League που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότησή τους (π.χ. ΟΦΗ και Πανιώνιος) θα βρεθούν ξανά στο επίκεντρο. Και τις αδυναμίες των ομάδων που δεν μπορούν να εξασφαλίσουν αδειοδότηση, καθώς έχουν πολλά χρέη, θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευθούν οι τρεις επαρχιακές ομάδες που έχουν έννομο συμφέρον.

 

To Top