Αναβολή για το Πρωτοδικείο, συνάντηση της ΓΕΝΕΣΙΣ, μπαράζ επαφών

Παράλληλα με την ΠΑΕ Άρης υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις προ των πυλών και στην ΚΑΕ. Όπως όλα δείχνουν παράταση λίγων ημερών θα πάρουν οι τελικές εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης. Δεν θα κατατεθεί σήμερα η αίτηση στο Πρωτοδικείο για τον διορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Καθοριστική συνάντηση σήμερα της ΓΕΝΕΣΙΣ. Διαβάστε το ρεπορτάζ του PRESSARIS.

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

1. Σήμερα επρόκειτο να πραγματοποιηθεί η κίνηση για το Πρωτοδικείο, όμως αυτό αναμένεται να πάρει μια μικρή αναβολή.

Πρέπει να διευθετηθούν κάποιες διαδικαστικές λεπτομέρειες. Η πιο σημαντική «λεπτομέρεια»; Τα ονόματα που θα απαρτίζουν την νέα διοίκηση.

Όλα δείχνουν ότι πιθανότατα τα μέλη που θα απαρτίζουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου θα είναι οι Αρβανίτης, Κουρόγλου, Εμμανουηλίδης,  Πετρομελίδης (ΓΕΝΕΣΙΣ) και Πλιάκης (ΣΑΡΙΣΑ).

2. Με την κορύφωση των επαφών τα μέλη του ερασιτέχνη μαζί με τους μετόχους θα εξουσιοδοτήσουν τη Δευτέρα τον νομικό του ΑΣ, Χρήστο Γρόλλιο, ώστε να καταθέσει την σχετική αίτηση στο Πρωτοδικείο.
3. Θεωρείται σχεδόν, βέβαιο, ότι του σχήματος θα ηγηθεί ο Λευτέρης Αρβανίτης.

4. Σημαντική συνάντηση αναμένεται να έχουν σήμερα τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ. Κορυφαίο στέλεχος της όταν ρωτήθηκε χθες με αφορμή τις εξελίξεις της ΠΑΕ, εάν συμμετέχουν στις διεργασίες ήταν κατηγορηματικό: «Προέχει αυτήν την στιγμή να βάλουμε μια σειρά στην ΚΑΕ. Γι αυτόν τον λόγο θα μαζευτούμε την Παρασκευή και να δρομολογήσουμε τις κινήσεις μας. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα από όλους».

5. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την νέα καθυστέρηση, αφού τα ουσιώδη ζητήματα έχουν διευθετηθεί.

Οι τελικές εξελίξεις μετατίθενται για τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Μόλις κατατεθεί η αίτηση στο Πρωτοδικείο για να αποκτήσει η ΚΑΕ νέα διοίκηση, θα τρέξει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν.

To Top