Η μέρα των προτάσεων για την ΠΑΕ έφτασε, κορυφώνεται η αγωνία

Τα… προσκλητήρια βρίσκονται, ήδη, σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η Κοινωνία Μελών από την Τρίτη προσκάλεσε «οποιονδήποτε επιθυμεί να καταθέσει σχετική πρόταση να το κάνει εγγράφως μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου, προς στο ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη ώστε αυτή να παρουσιαστεί και να αναλυθεί στην επερχόμενη έκτακτη Γενική Συνέλευση». Η μέρα έφτασε…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Πώς έχουν αυτήν τη στιγμή τα δεδομένα;

1. Η ΠΑΕ μέσω του Θανάση Αθανασιάδη είναι έτοιμη να καταθέσει εγγράφως  την πρόταση που έχει για την ΠΑΕ, λογικά εντός της ημέρας. Η πρόταση αυτή αναμένεται να είναι συγκεκριμένη (όχι αόριστη) και… βελτιωμένη σε σχέση με τα όσα ειπώθηκαν στις δυο τελευταίες συνελεύσεις, σύμφωνα με τα όσα άφηναν να εννοηθεί στην Αλκμήνης. 
Παράλληλα, αναμένεται να διευκρινιστεί και ο ρόλος του πρώην εκτελεστικού διευθυντή Γιάννη Κόντη στο νέο τοπίο, ρόλος που παραμένει ερωτηματικό. Όλα δείχνουν ότι δεν θα συμμετέχει στην πρώτη γραμμή.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε, για μια ακόμη φορά ότι: «Η ΠΑΕ Άρης έχει διοίκηση. Το πλάνο που είχα στο μυαλό μου θα εφαρμοστεί κατά γράμμα. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα. Όποιος θέλει να αναλάβει πρέπει να αναλάβει και τις υποχρεώσεις».

2. Μάχη με τον χρόνο, προκειμένου να προλάβουν να καταρτίσουν ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πλάνο δράσης για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ Άρης δίνουν από την πλευρά τους τα μέλη του «Άρης Ενότητα». 

Στα γραφεία της ΠΑΕ συναντήθηκαν επί 2,5 ώρες το πρωί της Πέμπτης, από πλευράς διοίκησης οι κ.κ. Αθανασιάδης, Ζαμπέτας, Ορφανίδης, οι οποίοι μίλησαν με τους κ.κ. Στεφανίδη, Ιατρού.

Όπως σημειώθηκε από επίσημα χείλη «ξεκίνησε η διάθεση των πρώτων στοιχειών», ώστε να προχωρήσει η διαδικασία, ενόψει της κατάθεσης των τελικών προτάσεων στη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών για το θέμα της ΠΑΕ.
Σύμφωνα με τα όσα έχει δηλώσει ο Παναγιώτης Στεφανίδης η πρόταση ή το μπίζνες πλαν που αναμένεται να προτείνουν θα κατατεθεί στην ερχόμενη γενική συνέλευση, μια και μέχρι την Παρασκευή, χρονικά θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο αυτό να γίνει.

3. Οι βετεράνοι έχουν επιχειρήσει κάποιες κινήσεις για να βρεθεί λύση. Ο Γιάννης Βένος, ως πρόεδρος,  ξεκαθάρισε πως ο σύνδεσμος θα σταθεί αρωγός στη προσπάθεια που καταβάλλεται για έξοδο από την κρίση, ξεκαθάρισε, ωστόσο πως οι επαφές που είχε το τελευταίο διάστημα δεν έχουν επιφέρει κάτι επί της ουσίας.

4. Πρόταση αναμένεται να καταθέσει και η Κοινωνία Μελών. Στην γ.σ της περασμένης Παρασκευής τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κατέθεσαν πρόταση με τρία εναλλακτικά σχέδια και ενδεχομένως να την επαναφέρουν.

Η περίπτωση του Λάμπρου Γράντα, η οποία ήταν μέσα στα… σενάρια, φαίνεται ότι δεν έχει ουσιαστική υπόσταση. Άλλωστε και ο ίδιος φέρεται να είπε ότι: «με αυτά τα νούμερα δεν είναι διατεθειμένος να εμπλακεί».

Οι ώρες περνούν, λοιπόν, και η σημερινή μέρα αναμένεται να δώσει τροφή για νέες επαφές και διεργασίες. Ο Άρης πρέπει να βρει τον δρόμο του.

 

To Top