Σενάριο (και) με Καρακαδά

Μέσα στα πολλά ονόματα και τα σενάρια που ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες είναι και αυτό του Γιάννη Καρακαδά. Ο Νίκος Ιατρού, με δηλώσεις του, σημείωσε ότι είναι πιθανόν στην προσπάθεια που γίνεται να προκύψει βοήθεια του Καρακαδά, του πρώην προέδρου της Οlympic Air, επιφανούς Αρειανού και επιτυχημένου επιχειρηματία!

 Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

«Πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν κινήσεις ώστε να καταφέρει ο Αρης την προσεχή αγωνιστική περίοδο να βρεθεί σ’ ένα αξιοπρεπές επίπεδο όσον αφορά την παρουσία του εντός των αγωνιστικών χώρων, και να μπορέσει να είναι συνεπής και στις οικονομικές του υποχρεώσεις. Είναι πολύ πιθανό σ’ αυτή την προσπάθειά μας να έχουμε και τη βοήθεια του Γιάννη Καρακαδά» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στα «Α.Ν. 9,87»!

Μιλώντας πιο αναλυτικά για τον Καρακαδά, ο Ιατρού υπογράμμισε ακόμη ότι: «Είναι πασίγνωστος επιχειρηματίας και Αρειανός ο οποίος αγαπάει πολύ το σύλλογο. Οταν ο Αρης επανήλθε στη Σούπερ Λίγκα το 2006, μεσολάβησε για ένα πλαφόν στην τράπεζα «Marfin» προκειμένου η ΠΑΕ να μπορέσει να εξασφαλίσει ένα δάνειο ύψους 500.000 ευρώ, καθώς καμία τράπεζα τότε δε δεχόταν να της δανείσει. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο τόσο στη Λέσχη όσο και στην ΠΑΕ. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν το 2003 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της γερμανικής εταιρίας «Tchibo GmbH», της μεγαλύτερης αλυσίδας λιανικού εμπορίου της Ευρώπης, πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Ελλάδα αποκλειστικά και μόνο για να παρακολουθήσει τον τελικό κυπέλλου στην Τούμπα».

 

To Top