Διευκρινήσεις ΚΜΑ ενόψει Πρωτοδικείου, προβάδισμα Ευθυμιάδη για την ΠΑΕ

Ένα από τα ερωτήματα που τέθηκαν στο προεδρείο της διοικούσας επιτροπής της ΚΜΑ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ήταν η προσφυγή της ΠΑΕ στο πρωτοδικείο και ο χρόνος επιλογής αυτής της απόφασης.
Ο Κώστας Ευθυμιάδης ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων, πως η όποια καθυστέρηση προέκυψε προκειμένου να έχει εκπροσώπηση ο Άρης στη γενική συνέλευση της Σούπερ Λίγκας, καθώς σε αντίθετη περίπτωση (παραίτηση του Δ.Σ της ΠΑΕ ) δεν θα είχε κανείς τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει τους κίτρινους σε μια τόσο σημαντική συνεδρίαση.
Άλλωστε, για τον ορισμό των ανθρώπων που θα πλαισιώσουν το νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει από το πρωτοδικείο, θα χρειαστούν τα ονόματα των δύο εκπροσώπων, αυτά της ΚΜΑ και του Α.Σ.
Σε ότι αφορά στην Κοινωνία Μελών, ο εκπρόσωπος θα προκύψει μετά τις εκλογές της Δευτέρας. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει αυτό το ρόλο δεν θα είναι μεταξύ των επτά του νέου διοικητικού συμβουλίου βάσει καταστατικού και θα προκύψει από την ευρύτερη δεξαμενή του φορέα, ως άτομο κοινής αποδοχής.
Στην περίπτωση του ερασιτέχνη, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει νέο πρόσωπο, μια και ο Χρήστος Γρόλλιος δεν φαίνεται διατεθειμένος να μετέχει στη νέα σύνθεση. Η εκλογή του στη θέση του αντιπροέδρου της ΕΣΑΠ, αλλά και αυξημένες υποχρεώσεις του εντός και εκτός Άρη, δεν του επιτρέπουν να μετέχει στο νέο σχήμα.
Το όνομα που προκρίνεται τη δεδομένη στιγμή είναι αυτό του Κώστα Ευθυμιάδη, αντιπροέδρου του Α.Σ Άρης.
To Top