Διευκρινιστική δήλωση Ψηφίδη: “Η αναφορά μου στους οπαδούς αφορούσε το χρηματικό ύψος των προστίμων”

Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης, θέλοντας να απαντήσει στην ανακοίνωση της ΠΑΕ μέσω facebook για την δική του δήλωση που αφορούσε τους οπαδούς του Άρη.

Η γραπτή δήλωση του κ. Ψηφίδη αναφέρει: “Μετά από την ανακοίνωση, μέσω του «FACEBOOK», της «ΠΑΕ ΑΡΗΣ», νόμιμα εκπροσωπούμενης, στην οποία περιέχεται τουλάχιστον διάθεση ειρωνείας, προς το πρόσωπό μου, σχετικά με την αλλοίωση της δήλωσής μου, για οπαδούς της ομάδας μας, επιθυμώ, να διευκρινίσω, ότι η αναφορά μου αφορούσε αποκλειστικά και μόνο το χρηματικό ύψος των επιβληθέντων προστίμων, σε μία εποχή, που η «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» έχει ιδιαίτερη οικονομική ανάγκη και το τελευταίο Ευρώ.

Με την ευκαιρία της παρούσας, αισθάνομαι την ανάγκη, να δημοσιοποιήσω την ακλόνητη πεποίθησή μου, ότι ο ΑΡΗΣ διαθέτει τους πιο περήφανους και ένθερμους οπαδούς σε όλη την Ελλάδα και Ευρώπη, όπου έχουν ήδη παραδώσει διαπιστευτήρια, νιώθω ένα «κομμάτι» με αυτούς και ότι οποιαδήποτε τυχόν παρερμηνεία των δηλώσεων μου, στο μέλλον, θα αποδεικνύει, ότι η χρήση τους, με τον ανωτέρω τρόπο, έχει άλλο κίνητρο και σκοπιμότητα.

Παράλληλα, επιθυμώ, να διευκρινίσω επίσης, ότι οι ευχές μου προς το Νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, για καλή επιτυχία είναι αυτονόητες, γεγονός που αποτελεί επιθυμία κάθε υγιώς σκεπτόμενου ΑΡΕΙΑΝΟΥ.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 8-4-2013

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΤΙΜΗ

Ο ΑΠΕΛΘΩΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΗΣ «ΠΑΕ ΑΡΗΣ»

 

To Top