Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΠΑΕ για 4.500 μέλη!

Σχεδόν δύο ώρες απασχόλησε την γενική συνέλευση το θέμα της συνδρομής και το ποιοι θα έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΠΑΕ, οι οποίες ορίστηκαν αργότερα στις 25 Μαΐου!

Αρχικά αποφασίστηκε να παραμείνει η συνδρομή στα 50 ευρώ και να έχουν δικαίωμα ψήφου μόνο οι οικονομικά τακτοποιημένοι. Μετά από διαβουλεύσεις και παρέμβαση αρκετών ομιλητών η αρχική απόφαση άλλαξε και θα μπορούν να ψηφίσουν οι κάτοχοι διαρκείας της περιόδου 2012-13. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι απέκτησαν δικαίωμα ψήφου περίπου 4.500 φίλοι του Άρη που αγόρασαν διαρκείας την περσινή περίοδο.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα «άνοιξε» το θέμα της συνδρομής και στις 6 το απόγευμα ολοκληρώθηκε. Τα μέλη της συνέλευσης αποφάσισαν ότι θα έχουν δικαίωμα ψήφου μέχρι 31 Μαΐου όσα μέλη έχουν πάρει διαρκείας για την περίοδο 2012-13, ενώ μένει η συνδρομή των 50 ευρώ! Δηλαδή, τα οικονομικώς ατακτοποίητα μέλη θα πρέπει να καταβάλουν 50 ευρώ για την τρέχουσα περίοδο και 10 ευρώ για τις προηγούμενες.

Το κοντράστ είναι πάντως, ότι στις 11 Μαΐου θα γίνουν οι εκλογές για την ΚΜΑ από σαφώς πιο μικρό σώμα ψηφοφόρων. Αυτό σημαίνει ότι ο μεγαλομέτοχος, όπως είναι ο φορέας, ο οποίος θα ελέγχει την ΠΑΕ θα αναδειχθεί από αναλογικά πολύ μικρότερη συμμετοχή φίλων της ομάδας.

 

To Top