Δικαίωση ΑΕΚ για Καφέ στην ΕΠΟ, σε παρόμοια υπόθεση με αυτές του Άρη!

Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την αίτηση του Παντελή Καφέ εναντίον της ΑΕΚ για επιβολή ποινών.

Πριν από λίγες ημέρες o πρώην παίκτης της ΑΕΚ, Παντελής Καφές προχώρησε σε καταγγελία στη διεύθυνση αδειοδότησης της ΕΠΟ για οφειλές της παλιάς εταιρίας προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση ποινών που είχε καταθέσει, όπως και την πρόσθεση παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του ποδοσφαιριστή. Μια υπόθεση που είναι ακριβώς ίδια με αυτές του Άρη στις περιπτώσεις των Παπαζαχαρία, Παπαστεριανού και Κουλουχέρη!

Από εκεί και πέρα επέβαλε ποινές αφαίρεσης τριών βαθμών σε Παναχαϊκή και Απόλλωνα Πόντου αν δεν εξοφλήσουν τους Σιατραβάνη και Πέρεθ αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Απορρίπτει την αίτηση του Παντελή Καφέ κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς και τη σχετική πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ υπέρ του πρώην ποδοσφαιριστή.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του συνόλου της οφειλής της ποσού 20.670,80 ευρώ προς τον αιτούντα ποδοσφαιριστή Jonatan Lopez Perez, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της με αρ. 334/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α ‘ ΕΕΟΔ/ΕΠΟ, οφειλή την καταβολή της οποίας ρυθμίζει σε (έξι) 6 ισόποσες μηνιαίες δόσεις ποσού 3.445,133 ευρώ εκάστη, πλέον των νόμιμων τόκων, της πρώτης δόσης καταβλητέας την δέκατη (10η) ημέρα από την δημοσίευση της παρούσας, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή θα αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σάββα Σιατραβάνη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 363/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αυτή αγωνίζεται κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2020- 2021, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

To Top