ΜΠΑΣΚΕΤ

Σιδηροηλίας: “Είμαστε ενωμένοι! Ο Καμπερίδης κάνει ότι μπορεί για να μεγαλώσει τον Άρη”!

Ο Γιάννης Σιδηροηλίας από το νέο “αίμα” του Άρη μίλησε για τις δυο συνεχόμενες νίκες, την ομάδα, αλλά και τον ίδιο.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά ανέφερε:

Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και στο ματς με την Λάρισα και χθες. Τα δώσαμε όλα και ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Έχουμε πολύ καλή ψυχολογία, τώρα θα πάμε στον Προμηθέα να τα δώσουμε όλα, και ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Για ορισμένες ήττες που έκανε ο Άρης:

Ακόμη και οι καλύτερες ομάδες κάνουν γκέλες, αυτό συμβαίνει συνέχεια στον αθλητισμό. Με την Λάρισα ξέραμε ότι ήταν ένας τελικός, ότι έπρεπε να πάρουμε την νίκη και να ανασάνουμε. Η νίκη απέναντι στην Λάρισα μας έδωσε την ψυχολογία να δούμε με διαφορετικό μάτι το παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Για την ψυχολογία της ομάδας:

Είμαστε όλοι ενωμένοι μεταξύ μας, υπάρχει πολύ καλό κλίμα. Όταν μία ομάδα κερδίζει το κλίμα γίνεται καλύτερο, η ψυχολογία ανεβαίνει και εμείς κοιτάμε όλο και πιο ψηλά. Νιώσαμε ότι έχει φύγει ένα βάρος από πάνω μας. Μέσα στο γήπεδο θα αποδείξουμε αν μπορούμε να φτάσουμε παραπάνω. Η προοπτική υπάρχει αν κερδίσουμε τα παιχνίδια που πρέπει. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Για το ματς με τον Προμηθέα:

Σίγουρα ο Προμηθέας είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλούς παίκτες. Έχει κάνει προσθήκες και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και γιατί να μην πάρουμε την νίκη.

Για τον εαυτό του:

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να δουλεύω καθημερινά, να βελτιώνομαι και να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται για να αξιοποιώ όσες ευκαιρίες έρχονται.

Για τον Άρη και τον κόσμο του:

Είναι η ομάδα στην οποία είμαι από μικρό παιδί, η ομάδα στην οποία ανδρώθηκα επαγγελματικά. Το να παίζεις σε ένα γεμάτο Αλεξάνδρειο είναι κάτι ξεχωριστό. Ο κόσμος με την ατμόσφαιρα που δημιουργεί σε κάνει να δίνεις το 1000%. Όσο και αν το συζητήσουμε όμως, όσο και να μιλάμε για αυτό, αν δεν το ζήσει κάποιος δεν μπορεί να το καταλάβει. Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης. Πολλές φορές ο Άρης έχει πάρει μεγάλες νίκες απέναντι σε μεγάλες ομάδες με την βοήθεια του κόσμου.

Για τον Σάββα Καμπερίδη:

Όποιος προπονητής και αν είναι εδώ έχει πολύ μεγάλη πίεση, και όταν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά η πίεση μεγαλώνει. Ο κόουτς κάνει ότι μπορεί για να μεγαλώσει τον Άρη και να τον φτάσει εκεί που πρέπει.

Για τους δικούς του στόχους:

Με καθημερινή δουλειά θέλει να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται, να ορίσω εγώ το ταβάνι του. Δουλεύω συνέχεια και θέτω στόχος που μπορώ να πετύχω, να γίνομαι κάθε μέρα λίγο πιο καλός.

Για το αν τους βοηθάνε οι πιο «έμπειροι»:

Και εμένα και τον Όμηρο τον Νετζήπογλου μας βοηθάνε όλοι, είναι δίπλα μας οι πιο έμπειροι παίκτες σε ότι χρειαστούμε. Είναι ωραίο ο Άρης να βγάζει δικά του παιδιά.

Για το ποια είναι τα πρότυπα του:

Δεν θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος από τον Νίκο Γκάλη. Δεν έχω καταφέρει να τον δω, αλλά άκουγα για εκείνον συνέχεια μεγαλώνοντας. Από το εξωτερικό πρότυπο μου είναι ο Μάικλ Τζόρνταν.

To Top