ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δικαιολογίες και ελαφρυντικά τέλος, μόνο νίκη με Ρέθυμνο! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Δικαιολογίες δεν υπάρχουν. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Τα ελαφρυντικά τελείωσαν. Το σημερινό (17:00) παιχνίδι με το Ρέθυμνο στο Παλέ πρέπει να είναι το πρώτο βήμα για ένα νέο ξεκίνημα. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Οι τρεις ήττες με τις πολύ άσχημες εμφανίσεις που ακολούθησαν της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου πρέπει σήμερα να αποτελέσουν παρελθόν. Δεν χωράει άλλο στραβοπάτημα, χιλιάδες κόσμος και όχι μόνο περιμένουν μια αντίδραση, περιμένουν μια στροφή στην… πραγματικότητα από τους παίκτες του Άρη.

Το να συζητείται νίκη στο Παλέ σε ένα παιχνίδι με το Ρέθυμνο είναι αν μη τι άλλο εξ ορισμού προβληματικό, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα, για την οποία ευθύνονται πρωτίστως τεχνική ηγεσία και παίκτες.

Όποιος παίξει σήμερα, για όσο παίξει δεν δικαιούται να δώσει το λιγότερο από το 100% των δυνάμεών του. Οφείλουν πρώτα στους εαυτούς τους οι παίκτες του Άρη να αντιδράσουν.

Το Ρέθυμνο είναι ομάδα που επίσης δεν βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι, αλλά την δεδομένη χρονική περίοδο αυτό που ενδιαφέρει αποκλειστικά είναι πώς θα εμφανιστεί ο ίδιος ο Άρης και όχι ο (οποιοσδήποτε) αντίπαλός του.

Οι κίτρινοι οφείλουν πέρα από οτιδήποτε έχει να κάνει με τακτική και καθαρά αγωνιστικό, να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν το παιχνίδι, κυρίως τα τρία τελευταία. Εφόσον αλλάξουν μυαλά και παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι, ενωμένοι, σαν ομάδα, θα περάσουν ένα εύκολο απόγευμα. Σε διαφορετική περίπτωση θα ταλαιπωρήσουν και πάλι τον κόσμο και θα βάλουν στο παιχνίδι της νίκης το Ρέθυμνο. Τόσο απλά…

To Top