ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συγκεντρωμένος, σοβαρός και… παθιασμένος! (PRESSARIS LIVE, 15:00)

 Η εμφάνιση με τον Ολυμπιακό έδειξε το δρόμο! Με το ίδιο πάθος και την ίδια προσήλωση στο αγωνιστικό πλάνο, ο Άρης υποδέχεται τον ΟΦΗ για την 13η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ, με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα του δώσει την ευκαιρία να επιχειρήσει την δική του βαθμολογική αντεπίθεση στους επόμενους αγώνες, ώστε να βρεθεί άμεσα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “κιτρινόμαυροι” παραμένουν στο -4 απο την κορυφή και τον Απόλλων Σμύρνης, με παιχνίδι όμως λιγότερο. Με δεδομένο ότι ακολουθούν τρία εκτός έδρας ματς για το πρωτάθλημα με Λαμία, Απόλλων Σμύρνης και το εξ΄αναβολής με τον Αγροτικό, καθιστά τη σημερινή νίκη επί του ΟΦΗ επιτακτική!

Ο Νίκος Αναστόπουλος, επέστρεψε σε επιλογές… πρωταθλήματος, καθώς θέση στην αποστολή πήραν όσοι παίκτες ξεκουράστηκαν την περασμένη Τετάρτη, κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Εκτός, μένει ο τιμωρημένος Βασίλης Ρόβας (αποβλήθηκε την Τετάρτη) και ο ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του, Ραφίκ Τζεμπούρ.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων”, όπως την επέλεξε ο 59χρονος προπονητής: Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ραούλ Μπράβο, Νέτο, Τάτος, Ιντζίδης, Μπαργκάν, Τσουμάνης, Καράμπελας, Τζανακάκης, Ανάκογλου, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Μπούρμπος.

To Top