“Δικαιωμένοι με Μιλίνκοβιτς, φωνές για διαιτησία!”

Για την επιλογή Μιλίνκοβιτς αλλά και για την διαιτησία μίλησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Σταύρος Ζαχαρέλης.

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

Τα λόγια του στον Αρένα 89,4:

Αρχικά σημείωσε για τις δύο συνεχόμενες νίκες του Άρη:«Εμείς είμαστε της άποψης ότι αν δεν ματώσεις δεν κερδίζεις. Θα έλεγα ότι ας κερδίζουμε και ας ματώνουμε»

Για τις διαιτησίες κατά του Άρη:«Είναι λεπτό αυτό το θέμα. Ο λόγος είναι αυστηρός. Κανείς δεν μπορεί να παίξει με την τύχη του Άρη. Η κριτική που κάνει ένας δημοσιογράφος δεν έχει επίπτωση στον Άρη. Αν όμως κάνω εγώ ή κάποιος άλλος από την διοίκηση θα έχει. Οι παραστάσεις που κάνουμε στην Σουπερλιγκ είναι στο πλαίσιο της κοσμιότητας. Να είναι σίγουροι όλοι ότι η διοίκηση κάνει αυτό που πρέπει, για να έχει η ομάδα μας ίση αντιμετώπιση. Οι ιθύνοντες να πάρουν τα μέτρα που πρέπει και εμείς να παίξουμε τον δικό μας ρόλο για την ανύψωση του ηθικού της ομάδας. Την Κυριακή ο κόσμος πρέπει να συμπαρασταθεί κόσμια. Οι παίκτες χρειάζονται επιδοκιμασίες και όχι αποδοκιμασίες. Και το προπονητικό τιμ και όσοι βρίσκονται στην ομάδα πρέπει να έχουν την ηθική στήριξη των φιλάθλων, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Για την αλλαγή προπονητή:«Νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι για την απόφαση αυτή. Στηρίζουμε τον ίδιο και τους παίκτες και θέλουμε να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους. Δηλαδή να ματώσει η φανέλα τους για τον Άρη. Στις 25.10 κρίνεται η υπόθεση για το 99 αν και η απόφαση θα αργήσει λίγο. Εμείς την δουλειά μας την κάναμε. Έγκαιρα και ριψοκίνδυνα έγινε η αλλαγή προπονητή. Ο προπονητής άμεσα και με μεγάλη υπευθυνότητα έφερε την αλλαγή. Είναι ορατή. Άρα λοιπόν θέλουμε αυτή η αλλαγή να έχει συνέχεια. Και θα έχει συνέχεια με την στήριξη την δικιά μας και του κόσμου. Ο προπονητής είπε ότι έχει 30 ισάξιους παίκτες. Πιστεύω θα καλυφτούν τα κενά. Με την στήριξη του κόσμο, την σωστή αντιμετώπιση από τους άρχοντες του αγώνα, και την σωστή αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών θα πάμε καλά» για να προσθέσει:

«Δεν αντέχει η ομάδα ούτε ποινές με μείωση βαθμών ούτε πρόστιμα. Κόσμια με το τραγούδι και το χειροκρότημα θα συμπαρασταθούμε. Ο προπονητής κάνει την δουλειά του ο κόσμος την δική του και εμείς την δικιά μας»

To Top