ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης καλείται να δείξει χαρακτήρα και “μέταλλο” στα απαιτητικά παιχνίδια που έρχονται

Ο Άρης καλείται να αποδείξει ότι είναι μία ομάδα με «γερές» βάσεις αλλά και στόχους για την φετινή σεζόν.

Το 2023 φτάνει στο τέλος και η ομάδα έχει ακόμα πολλά απαιτητικά παιχνίδια να δώσει, τα οποία θα κρίνουν μάλιστα κατά πολύ και την έκβαση ολόκληρης της αγωνιστικής χρονιάς. Η πρώτη απαιτητική αναμέτρηση που θα δώσει θα είναι αυτή την Κυριακή, εντός έδρας, κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Έναν αντίπαλο που την δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα διαθέτοντας ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ της κατηγορίας. Σίγουρα οι «κιτρινόμαυροι» αν παρουσιαστούν σοβαροί μπορούν ακόμα και να φτάσουν στο τρίποντο. Χρειάζονται επιθετική ευστοχία και αμυντική προσήλωση για να καταφέρει η ομάδα να κλείσει και άλλο την «ψαλίδα» από τις πρώτες τέσσερις θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ακολουθούν δύο σερί ματς κόντρα σε ΑΕΚ. Ο ένας αγώνας είναι για το πρωτάθλημα, ο δεύτερος για το κύπελλο, και οι δύο θα παιχθούν στην «Opap Arena», εκεί όπου πέρυσι ο Άρης «λύγισε» στα τελευταία λεπτά χάνοντας με 2-1. Το κύπελλο είναι και φέτος ένας από τους κύριους στόχους της ομάδας, για έναν λαό που είναι πραγματικά «διψασμένος» για την κατάκτηση ενός τίτλου στο άμεσο μέλλον.

Η χρονιά συνεχίζεται με ένα επίσης απαιτητικό παιχνίδι κόντρα στην Λαμία, στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί που το τρίποντο είναι «μονόδρομος», για να κλείσει στην Τρίπολη, κόντρα στον τοπικό Αστέρα, σε μία έδρα όπου η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει καταφέρει να «χτίσει» ένα θετικό σερί τα τελευταία χρόνια, μετρώντας τρεις νίκες και μία ισοπαλία στις τέσσερις τελευταίες εξόδους στην Αρκαδία.

Όπως αναφέραμε, θα κριθούν αρκετά πράγματα στα εναπομείναντα παιχνίδια και σίγουρα ο Άρης πρέπει να διεκδικήσει ότι του αναλογεί. Με πειστικές εμφανίσεις ο κόσμος θα «ζεσταθεί» ξανά, θα «αγκαλιάσει» την ομάδα και θα επιστρέψει στο γήπεδο για να δημιουργήσει και πάλι -όπως άλλωστε συνηθίζει- μία «καυτή» έδρα…

To Top