ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Προετοιμασία εξπρές για την επιστροφή στις νίκες με την Ουλμ

Ο Άρης έχει στρέψει την προσοχή του στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Ουλμ (22/11, 20:00), για την 8η αγωνιστική του EuroCup.

Οι κιτρινόμαυροι άφησαν πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ και έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι με τους πρωταθλητές Γερμανίας, που είναι πολύ σημαντικό για την μετέπειτα πορεία της ομάδας στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Η προετοιμασία-εξπρές ξεκίνησε χθες και θα ολοκληρωθεί σήμερα, με τον προπονητή του Άρη να μην υπολογίζει τον τραυματία Ίσμαελ Σανόγκο.

Σε ό,τι αφορά τον Ρόμπερτς Μπλούμπεργκς, αναμένεται να ξεκινήσει προπονήσεις αυτή την εβδομάδα με την υπόλοιπη ομάδα, μετά από 40 μέρες απουσίας, αλλά θεωρείται δύσκολο να βρίσκεται στη 12άδα για τον αγώνα με την Ουλμ και η επιστροφή του θα γίνει στα επόμενα ματς.

Όπως σχολίασε χαρακτηριστικά και ο Γιάννης Καστρίτης: “Για κάποιον αθλητή που έχει μένει για τόσο καιρό εκτός ομάδας καταλαβαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο με μία προπόνηση να μπει και να είναι έτοιμος να ανταποκριθεί. Ξεκινάει σιγά σιγά να εντάσσεται στο πρόγραμμα της ομάδας και όπως κάνουμε κάθε φορά με όλους τραυματίες μας, όταν είναι σε θέση που πρέπει και για τον ίδιο αλλά και για την ομάδα θα ενταχθεί και στις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις”.

To Top