Οι ημερομηνίες για την πρόκριση: Πότε παίζει η Ελλάδα με το Καζακστάν

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμαθε οριστικά τον αντίπαλο του, καθώς στον δρόμο της στα ημιτελικά θα βρει το Καζακστάν, σε μονό αγώνα με γηπεδούχο την Ελλάδα.

Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι το Γεωργία-Λουξεμβούργο, με τους νικητές των ζευγαριών να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό των play-offs στις 26 Μαρτίου με έπαθλο την πρόκριση στην τελική φάση του Euro.

Η Ελλάδα θα υποδεχθεί το Καζακστάν στην OPAP Arena στις 21 Μαρτίου 2024 κι εφόσον προκριθεί, θα παίξει στον τελικό των play off στις 26 Μαρτίου με τον νικητή του έτερου ημιτελικού μεταξύ Γεωργίας και Λουξεμβούργου, με έπαθλο μία θέση στα γήπεδα της Γερμανίας.

Την προσεχή Πέμπτη (23/11, 13:00) στο «House of European Football» της UEFA στη Νιόν θα διεξαχθεί η κλήρωση για τις έδρες στους τρεις «τελικούς» που θα προκύψουν απ’ τις League A, B και C.

Και οι τρεις αγώνες αναμένεται να διεξαχθούν στις 21:45 ώρα Ελλάδας. Επίσης, στις 2 Δεκεμβρίου 2023 θα ακολουθήσει στη Φιλαρμονική του Έλβα στο Αμβούργο η κλήρωση των 6 ομίλων της τελικής φάσης, παρότι θα υπάρχουν οι τρεις εκκρεμότητες των play off.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των play-offs:

Ημιτελικός (21/03/2024) Γεωργία – Λουξεμβούργο (εντός έδρας η Γεωργία)

Ημιτελικός (21/03/2024) Ελλάδα – Καζακστάν (εντός έδρας η Ελλάδα)

Τελικός (26/03/2024) Γεωργία ή Λουξεμβούργο – Ελλάδα ή Καζακστάν (η έδρα θα καθοριστεί μέσω κλήρωσης στις 23 Νοεμβρίου)

To Top