Δικηγόρος Τζανιόλο: “Δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ ο πελάτης μου, θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα”

Ο Νικόλο Τζανιόλο είναι ένας από τους τρεις Ιταλούς παίκτες που έχουν εμπλακεί στο σκάνδαλο στοιχηματισμού σε αγώνες, με τον δικηγόρο του να υποστηρίζει με δηλώσεις του στην “Gazzetta dello Sport” πως ο φορ της Άστον Βίλα δεν έχει στοιχηματίσει.

Το οικοδόμημα του ιταλικού ποδοσφαίρου δέχεται ισχυρούς κλυδωνισμούς εδώ και μερικά 24ωρα μετά από τις αποκαλύψεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και θέλουν διεθνείς παίκτες με την σκουάντρα ατζούρα να έχουν στοιχηματίσει σε αγώνες.

Οι τρεις παίκτες, που οι ηλεκτρονικές δραστηριότητές τους έχουν μπει κάτω από το μικροσκόπιο των αρχών είναι οι Σάντρο Τονάλι, Νικολό Φατζόλι και Νικολό Τζανιόλο, με την Corriere dello Sport να αποκαλύπτει μάλιστα με σημερινό της δημοσίευμα πως υπάρχουν έγγραφα που αποδεικνύουν πως έχουν ποντάρει πάνω από 1 εκατομμύρια ευρώ ο καθένας τους.

Ο πρώτος εκ των τριών που θέλησε να πάρει θέση έστω και μέσω εκπροσώπου είναι ο Τζανιόλο, με τον Τζανλούκα Τονιότσι, δικηγόρο που έχει αναλάβει την υπεράσπισή του κατά τη διάρκεια ενδεχόμενης δίκης για ποδοσφαιρικά στοιχήματα, να αρνείται τις κατηγορίες για τον πελάτη του μιλώντας στην “Gazzetta dello Sport”.

“Δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ. Το έχει πει και σε εμένα. Είναι πιθανό να έχει παίξει παιχνίδια με τράπουλα όπως πόκερ ή μπλάκτζακ σε παράνομες διαδικτυακές πλατφόρες, χωρίς όμως να γνωρίζει πως ήταν παράνομες.

Θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα. Ο πελάτης μου αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί πρόστιμο μερικών εκατοντάδων ευρώ.

Όλα αυτά εκτός αν υπήρξε επανάληψη του εγκλήματος τόσο μεγάλη που να καθιστά αδύνατη την επιβολή μόνο οικονομικής ποινής.

Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για ορισμένες ημερομηνίες για πιθανή ακρόαση από τους ανακριτές”, είπε χαρακτηριστικά.

To Top