Οι νικητές και νικήτριες σε έξι δήμους της Θεσσαλονίκης

Στο δεύτερο γύρο εξελέγησαν δήμαρχοι σε έξι δήμους στο νομό Θεσσαλονίκης και σε όλους είχαμε αλλαγή σκυτάλης.

Στη Θεσσαλονίκη, ο Στέλιος Αγγελούδης εξελέγη δήμαρχος της πόλης συγκεντρώνοντας 67,33% με το συνδυασμό «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», ενώ ο νυν δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Κωνσταντίνος Ζέρβας, με το συνδυασμό «Ναι στη Θεσσαλονίκη», έλαβε 32,67% (στο 98,38% της ενσωμάτωσης).

Στο Δήμο Καλαμαριάς, στο 97,44% της ενσωμάτωσης, η Χρύσα Αράπογλου (Καλαμαριά Μητέρα Πόλη – Χρύσα Αράπογλου) λαμβάνει 57,76%, ενώ ο νυν δήμαρχος, Γιάννης Δαρδαμανέλης με το συνδυασμό «Γενιά Δημιουργίας» ,έλαβε 42,24%.

Στο Δήμο Δέλτα η Γερακίνα Μπισμπινά στο «νήμα» πήρε τη νίκη και εξελέγη δήμαρχος με 50,19%, με το συνδυασμό «Όραμα και δημιουργία», ενώ ο Ιορδάνης Δημητριάδης συγκέντρωσε 49,815 με το συνδυασμό «Νέα πορεία για το δήμο Δέλτα».

Στο Δήμο Παύλου Μελά, ο Δημήτρης Ασλανίδης είναι ο νέος δήμαρχος, καθώς στο 100% της ενσωμάτωσης με τον συνδυασμό “Αλλαγή στον Δήμο Παύλου Μελά”, έλαβε ποσοστό 55,79%, ενώ ο νυν δήμαρχος με τον συνδυασμό “Ευ Πόλις” Δημήτρης Δεμουρτζίδης, έλαβε 44,21%.

Στο Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου, νέος δήμαρχος εξελέγη ο Λευτέρης Αλεξανδρίδης. Στο 100% της ενσωμάτωσης με το συνδυασμό “Δήμος Πρωταγωνιστής”, συγκέντρωσε ποσοστό 56,73%. Ο νυν δήμαρχος Κλέανθης Μανδαλιανός, που ήταν εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό “Νέα Πνοή με Ήθος και Όραμα για το Δήμο μας”, έλαβε ποσοστό 43,27%.

Νέος δήμαρχος Θερμαϊκού εξελέγη ο Θεόδωρος Τζέκος (συνδυασμός «Συμμετέχω Θερμαϊκός) με ποσοστό 63,36% ενώ ο νυν δήμαρχος, Γιώργος Τσαμασλής (Θερμαγικός Σύγχρονος Ανθρώπινος Δήμος ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΜΑΣΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ), 36,64%.

To Top