“Δικό” της θεωρεί τον Κατίδη η ΑΕΚ, στη Θεσσαλονίκη παραμένει ο παίκτης

Στην Αθήνα θεωρούν παίκτη της ΑΕΚ τον Γιώργο Κατίδη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον, η αυριανή μέρα θα είναι καθοριστική.

Όπως μετέδωσε πριν από λίγο το sentragoal: “Διαδικαστικού χαρακτήρα φαίνεται ότι είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γιώργου Κατίδη στην ΑΕΚ, αφού το θέμα αναμένεται να κλείσει στο ραντεβού που έχει προγραμματιστεί για το βράδυ της Πέμπτης. Ένα ραντεβού, στο οποίο θα πάρουν μέρος όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, ήτοι οι δικηγόροι του Άλκη Φωτίου, άνθρωποι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, καθώς και εκπρόσωποι του παίκτη. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο 19χρονος επιθετικός θα είναι τριετούς ή τετραετούς διάρκειας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η αισιοδοξία για την ολοκλήρωση της μεταγραφής είναι τέτοια, που δεν αποκλείεται ο Κατίδης να είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης”.

Την ίδια ώρα, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Κατίδης έχει ρήτρα 100.000 ευρώ, η οποία πρέπει να εισπραχθεί από τον Άρη για να αποχωρήσει ο παίκτης. Ο Κατίδης, πάντως, πριν από λίγη ώρα τόνιζε στο στενό του περιβάλλον ότι παραμένει στη Θεσσαλονίκη και ότι είναι να γίνει θα γίνει την Παρασκευή.

To Top