“Άρης-Ενότητα”: «Διοίκηση Πρωτοδικείου άμεσα και συσπείρωση του κόσμου»

Τα μέλη του «Αρης Ενότητα» με ανακοίνωσή τους τονίζουν την ανάγκη να συσταθεί άμεσα διοίκηση Πρωτοδικείου και με συσπείρωση του κόσμου να δοθούν λύσεις σωτηρίας στην ΠΑΕ. Παράλληλα, εκφράζουν τις ενστάσεις τους για τον τρόπο με τον οποίο έγινε η διαδικασία προκήρυξης της γενικής συνέλευσης της ΚΜΑ.

Αναλυτικά:

«Καταπίνουμε με απληστία κάθε ψέμα που μας κολακεύει, αλλά την αλήθεια που μας φαίνεται πικρή την παίρνουμε με μικρές γουλιές (Ντιντιέ Ντιντερό)…

 

Στις τελευταίες συνελεύσεις κατάπιαμε κάθε ψέμα που φαινόταν αληθοφανές και βολικό. Ψέμα που σερβιρίστηκε με τη συμμετοχή και προτροπή του ΔΣ της Λέσχης σαν τη μόνη διέξοδο για τη σωτηρία της ομάδος.

Πλέον ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσουμε την αλήθεια. Όχι με μικρές γουλιές αλλά με άμεσες ενέργειες. Η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει να αντιμετωπίσει προσφυγές ποδοσφαιριστών και μάνατζερς, έχει προβλήματα με την εφορία και τα ασφαλιστικά ταμεία και συν τοις άλλοις δεν πήρε την αδειοδότηση και δεν μπορεί να κάνει μεταγραφές. Παράλληλα, κινδυνεύει με αποχωρήσεις ποδοσφαιριστών και πλήρη αποδυνάμωση του υπάρχοντος ρόστερ.

Και αντί να τρέχουν οι εξελίξεις, βλέπουμε το ΔΣ της Λέσχης, τους υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση, να βάζει εμπόδια, να καθυστερεί, να αναβάλει συνελεύσεις με αστείες δικαιολογίες και να προκηρύσσει εκλογές για το ΔΣ της ΠΑΕ στα τέλη Ιουνίου, λες και μας περισσεύει ο χρόνος. Αυτοί που στις 6/5/2012 έλεγαν ότι σε 15 μέρες μπορεί να διαλυθεί ο ΑΡΗΣ και υιοθετούσαν το ψέμα και τις υποσχέσεις, τώρα καθυστερούν τις διαδικασίες. Αντί να διευκολύνουν την ομάδα όπως όφειλαν , με την παραίτηση τους από τον Φεβρουάριο, τότε που αποδείχτηκε πόσο άσχετοι ήταν με τη θέση που κατείχαν, παραμένουν στις θέσεις τους και θέλουν να έχουν ρόλο και στο αύριο της ομάδας.

Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ο ΑΡΗΣ χρειάζεται άμεσα διοίκηση για να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα προβλήματα. Όχι μέσα από εκλογές, αλλά με ορισμό διοίκησης Πρωτοδικείου, η οποία θα αποτελείται από όσους έχουν το σθένος και την καρδιά να βοηθήσουν την ομάδα όπως μπορούν. Δεν μπορούμε να περιμένουμε απαντήσεις από διάφορους παράγοντες της ομάδας και οι μέρες να περνούν εις βάρος της. Μακάρι όλοι όσοι έχουν προσκληθεί να βοηθήσουν και να συνδράμουν. Όλοι ευπρόσδεκτοι είναι και μόνο με τη συστράτευση όλων θα λυθούν τα προβλήματα. Απαιτείται όμως άμεση σύσταση διοικούσας επιτροπής, η οποία θα αποτελείται από όσο το δυνατόν περισσότερους φορείς, μία ενωτική διοίκηση Πρωτοδικείου, η οποία θα συσπειρώσει τον κόσμο, θα τρέξει τις εξελίξεις και θα έχει σαν στόχο τουλάχιστον να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του Συλλόγου μέχρι να βρεθεί κάποια άλλη λύση, όποια κι αν είναι αυτή, όποια κι αν επιλέξει ο κόσμος.

Ο ΑΡΗΣ δεν χρειάζεται εκλογές αυτή τη στιγμή για την ΠΑΕ. Χρειάζεται να βρει ανθρώπους που θα βγουν μπροστά. Και τι θα γίνει αν δεν κατέβει κανείς; Πείτε μας ποιος νοήμων θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο για την διοίκηση μια εταιρίας κληρονομώντας τόσα χρέη, με όποιους κινδύνους συνεπάγεται αυτό;

Θεωρούμε ύποπτη και επικίνδυνη τη διενέργεια εκλογών αυτή τη στιγμή. Επίσης, θεωρούμε ύποπτη την προκήρυξη γενικής συνέλευσης των μετόχων με θέμα την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, την διάρκεια της θητείας του ΔΣ της ΠΑΕ και της εκπροσώπησης του ΑΣ.

Ποιος θα εκπροσωπήσει την ΚΜΑ σε αυτή την συνέλευση των μετόχων; Με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν, ο νυν Πρόεδρος της ΚΜΑ, του οποίου η θητεία λήγει μετά από δέκα μέρες. Είναι τίμιο και ηθικό να συμβεί κάτι τέτοιο; Ειδικά όταν ο ίδιος αντί να παραιτηθεί κοιτάει να πάει όσο το δυνατόν πιο πίσω τις εκλογές της ΚΜΑ.

Καμία συνέλευση μετόχων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί πριν ολοκληρωθούν οι εκλογές για την ΚΜΑ. Όποιος, συμμετέχει σε αυτήν θα αποδείξει ότι εξυπηρετεί άλλες καταστάσεις και όχι τα συμφέροντα της ΚΜΑ και του ΑΡΗ.

Κύριοι, ο ΑΡΗΣ είναι στην εντατική και χρειάζεται την βοήθεια όλων μας. Σας καλούμε έστω και την τελευταία στιγμή να αναλογιστείτε τις ευθύνες σας και να πράξετε επιτέλους τα αυτονόητα. Είστε υπεύθυνοι για ότι έχει συμβεί έως τώρα και για ότι θα συμβεί από δω και πέρα. Πλέον η οργή του κόσμου ξεχειλίζει. Σταματήστε να αποτελείτε τροχοπέδη και βαρίδιο στις εξελίξεις του ΑΡΗ».

 

To Top