Το ραντεβού ξεκίνησε, αλλά δεν… ολοκληρώθηκε λόγω Γράντα

Δεν έγινε τελικά η (μια από τις πολλές) συνάντηση-συζήτηση των βετεράνων με παράγοντες που θα μπορούσαν να συμμετέχουν σε μια παναρειανή διοίκηση. Το ραντεβού ξεκίνησε, αλλά δεν… ολοκληρώθηκε.

Συγκεκριμένα, μετά από πρωτοβουλία του προέδρου των βετεράνων Γιάννη Βένου κλείστηκε ένα ραντεβού για το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συμμετέχουν παράγοντες, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Να βάλουν τα πράγματα στο τραπέζι και να μιλήσουν πιο συγκεκριμένα πια…

Σε αυτό κλήθηκαν μεταξύ άλλων οι Γράντας, Ζορπίδης. Ο Μιχάλης Ζορπίδης έδωσε το παρών, όχι όμως και ο Λάμπρος Γράντας, ο οποίος είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις που δεν του επέτρεπαν να παραβρεθεί. Αποτέλεσμα ήταν να συζητήσουν αρχικά οι Βένος και Ζορπίδης, χωρίς όμως, να μπουν σε περισσότερες λεπτομέρειες, όπως γίνεται αντιληπτό για πρακτικούς λόγους.

Κάποια στιγμή έγινε προσπάθεια να συμμετέχει και ο Γιάννης Ιωαννίδης, αλλά ούτε αυτό κατέστη δυνατό.

Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις επόμενες μέρες, ίσως και αύριο, εφόσον αυτό είναι εφικτό. Εκείνο, πάντως, που ξεκαθαρίζεται αυτή τη στιγμή είναι ότι η συμμετοχή των παραγόντων για τη σωτηρία του Άρη θα γίνει με την προϋπόθεση μιας ομαδικής προσπάθειας και βασικό στόχο να δοθεί μια αξιόπιστη λύση διάρκειας, όχι μια λύση… «ασπιρίνη» στα μεγάλα προβλήματα του συλλόγου.

Αυτά σε ότι αφορά τις προθέσεις. Σε κάθε περίπτωση ο χρόνος που χάνεται είναι πολύτιμος. Κανείς, φυσικά, δεν μπορεί να κατηγορήσει παράγοντες και ανθρώπους που ήταν εκτός ομάδας τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα δεν ευθύνονται αυτοί για τα μεγάλα χρέη. Όμως, σίγουρα, μπορούν να βοηθήσουν σε αυτές τις δύσκολες ώρες, όπου δεν περισσεύει κανείς.

To Top