Διπλή συνάντηση Αρβανίτη με ένα μήνυμα: “Δώστε χρήματα”

Ρευστό μέσα από δύο συναντήσεις θα επιδιώξει να πάρει ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης, για να μπορέσει να κινηθεί η ΚΑΕ πιο ευέλικτα στις διαπραγματεύσεις για τους διακανονισμούς των οφειλών.

Οι δύο συναντήσεις θα γίνουν, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα και αύριο. Η πρώτη θα είναι με τους μετόχους της ΚΑΕ, τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, που έχουν και την πιο άμεση σχέση με το τμήμα. Άλλωστε ένας εκ των μελών της τωρινής διοίκησης είναι μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ (Πετρομελίδης) και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ (Κουρόγλου) είναι επίσης “εκπρόσωπος” των μετόχων στην εταιρεία.

Η δεύτερη συνάντηση θα είναι με τα μέλη της ΣΑΡΙΣΑ. Η εταιρεία αστικής ευθύνης σύμφωνα με την ανακοίνωσή της πριν από μερικούς μήνες έχει αδρανοποιηθεί, αλλά επίσης με ανακοίνωση στήριξε την επιλογή λύσης διοίκησης πρωτοδικείου με πρόεδρο τον Λευτέρη Αρβανίτη, δίνοντας μάλιστα και ένα μέλος της (Γαλιλαίας) στο νέο δοικητικό σχήμα.

Οι δύο “φορείς” του μπασκετικού Άρη καλούνται να στηρίξουν εμπράκτως την προσπάθεια που κάνει ο Αρβανίτης με τους διακανονισμούς των οφειλών και τα ανοικτά μέτωπα που έχει. Αυτό που θα ζητήσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ είναι απλό: Χρήματα. Άμεσα πρέπει να μπουν στα ταμεία της ΚΑΕ περισσότερα από 100.000 ευρώ για να δοθούν ως προκαταβολές στους παίκτες που έχουν λαμβάνειν.

 

To Top