Διοίκηση σε παίκτες: “Ότι χρήματα μπαίνουν στα ταμεία θα σας τα… δίνουμε”

Στην προπόνηση της ομάδας στο Ν. Ρύσιο βρέθηκαν το απόγευμα οι Πάνος Στεφανίδης, Βασίλης Φουρλίγκας και Γιάννης Κουζούνιας και πριν την έναρξή της είχαν συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές του Άρη.

Από την πλευρά της διοίκησης της ΠΑΕ τονίστηκε πως συνεχίζονται οι προσπάθειες εξεύρεσης χρημάτων, ενώ επανέλαβαν πως αναζητείται μια γενικότερη λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.

“Ότι χρήματα μπαίνουν στα ταμεία θα δίνονται σε εσάς” φέρεται να ειπώθηκε από διοικητικά χείλη σε παίκτες και στο προσωπικό της ομάδας, ενώ προτάθηκε να γίνει εκχώρηση μέρους του πριμ υποβιβασμού που θα λάβει ο Άρης και το οποίο μπορεί να φτάσει στις 150.000 ευρώ! Μάλιστα ειπώθηκε ότι και σήμερα κατατέθηκε ένα ποσό στους λογαριασμούς των παικτών, χρήματα που προέρχονται από τον Δήμο Δασυγένη, ο οποίος υλοποίησε την υπόσχεσή του για οικονομική ενίσχυση της ομάδας.

Επίσημα βγαίνει ένα καλό κλίμα από την συνάντηση αυτή, αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το παραμικρό.

 

Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, έγινε κανονικά η προπόνηση, με τους παίκτες να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τον Γιώργο Φοιρό για την Δευτέρα και πάλι στο Ν. Ρύσιο, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη οι εργασίες στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

To Top