Ενώ ο Σταυρόπουλος έκανε προσφυγή για 1.975 ευρώ, Στεφανίδης: “Στη γ.σ. του ΑΣ θα ανοίξουμε τα χαρτιά μας”

Την ώρα που ο Ηλίας Σταυρόπουλος έκανε προσφυγή για 1.975 ευρώ και η διοίκηση της ΠΑΕ προσπαθεί να σβήσει τις εστίες των πυρκαγιών που ξεσπούν ο Πάνος Στεφανίδης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί.

Διαβάστε τι είπε στον “Αρένα”:

Για το θέμα Παπαϊωάννου: «Ο Παπαϊωάννου είναι στο στόχαστρο εδώ και χρόνο. Ο Παπαϊωάννου πλήρωσε για να κυνηγήσουμε την παραμονή με την έφεση που κάναμε κατά της επικύρωσης της βαθμολογίας, έδωσε κάποια λεφτά για να πληρώσουμε υποχρεώσεις, ήταν από τους πρώτους που ήρθε για να ακούσει το πλάνο της διοίκησης και να το στηρίξει. Αυτοί που ήρθαν στήριξαν. Γιατί να κράζουμε αυτούς που δίνουν λεφτά».

Για τη δική τους προσπάθεια: «Έχουμε πει ότι δεν θα λυγίσουμε. Θα αντέξουμε και θα τα καταφέρουμε. Μάθαμε ότι τους είχαν πει ότι δεν θα πάρουν ούτε ευρώ. Τους είχαν υποσχεθεί ότι αν δεν σωθεί η ομάδα δεν θα πάρουν ούτε ευρώ. Εμείς ό,τι μαζέψαμε τους τα δώσαμε. Κατανοούν οι πάντες ότι ήμαστε ειλικρινείς. Είπαμε στους παίκτες ότι τα επόμενα χρήματα εκεί θα πάνε και στο προσωπικό. Οι παίκτες μας ξεκαθάρισαν ότι δεν έχει να κάνει με εμάς το πρόβλημα. Εχει να κάνει με τις καταστάσεις που έχουν βιώσει όλη την χρονιά. Επιλέξαμε ισομερώς να μοιράσουμε τα ποσά για να μην ρίξουμε κανένα. Πιθανότατα να δοθούν χρήματα και την άλλη εβδομάδα».

Για τη στάση του Δασυγένη: «Βοήθησε και ο Δασυγένης με τον οποία είχα συνάντηση σήμερα. Ας βγουν και ας τον βρίσουν κι αυτόν για να υλοποιήσουν το σχέδιό τους. Είναι και μια τακτική αυτή. Να κατηγορείς κάποιος ότι θέλει να πετύχει κάτι, ενώ εσύ θέλεις να τα κάνεις αυτά. Πιστεύω ότι το παράδειγμα του Παπαϊωάννου και του Δασυγένη θα το ακολουθήσουν κι άλλοι. Μακάρι να βγει ο Αρης από την λάσπη. Θα δώσουμε όλο το είναι μας. Ας αναλογιστούν τι καταφέρνουν όσοι λένε αυτές τις βλακείες και τι προσφέρουν στην εκάστοτε διοίκηση του Αρη όταν πάει να διαπραγματευτεί με τον οποιονδήποτε».

Για την επόμενη μέρα: «Θέλουμε να προσπαθήσουμε να έχουμε κάτι στα χέρια μας και που θα έχουν προχωρήσει ως τις 28 Μαΐου για να το παρουσιάσουμε στην Γ.Σ του Α.Σ και στη συνέχεια στη Γ.Σ της ΚΜΑ όπου θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις για το μέλλον του Αρη. Υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να γίνει ο Αρης πιο ελκυστικός. Έχω επαφές και με χορηγούς αλλά αν δεν έχω τα χρήματα δεν πρόκειται να πω κάτι παραπάνω».

Για το θέμα Σταυρόπουλου: «Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα γι’ αυτό. Δεν μιλήσαμε με τον ίδιο».

To Top