Διοικητικές ζυμώσεις στην ΚΑΕ με φόντο το Πρωτοδικείο

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ και εκπρόσωπος των μετόχοων Θανάσης Τζεβελέκης έχει στα χέρια του το περίγραμμα της πρότασης που κατέθεσε το μέλος της διοίκησης, Τάκης Γεωργούλης για λύση στο διοικητικό αδιέξοδο με νέα διοίκηση μέσω πρωτοδικείου. Ζήτησε ακόμα πιο λεπτομερή ανάλυση της πρότασης άμεσα, ώστε να είναι απόλυτα βέβαιοι οι μέτοχοι για την ομαλή πορεία και λειτουργία της ΚΑΕ.

Παρόντες στη συνάντηση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα ήταν και οι Γιάννης Δαμιανίδης και Λευτέρης Αρβανίτης. Ο κ. Γεωργούλης ανέλυσε την πρότασή του για τη διοίκηση πρωτοδικείου, τονίζοντας στον κ. Τζεβελέκη πως υπάρχει έτοιμη ομάδα επιχειρηματιών που θα σταθούν δίπλα και θα βοηθήσουν. Δεν ανέφερε τα ονόματά τους, κάτι που προφανώς θα κάνει όταν θα καταθέσει στον κ. Τζεβελέκη πλήρη την πρότασή του, ώστε αυτή να μεταφερθεί στους μετόχους και να αποφασιστεί αν είναι αυτή η ενδεδειγμένη λύση για τον μπασκετικό Άρη.

Κατατέθηκε και πλάνο αναφορικά με τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών προς την εφορία (των μηνιαίων δόσεων), θέμα που πρωτίστως απασχολεί τους Τζεβελέκη, Δαμιανίδη, αφού αυτοί έχουν βάλει τις υπογραφές τους.

Υπάρχουν συζητήσεις πλέον σε πολύ τακτική βάση ανάμεσα στις δύο πλευρές, έχουν ήδη μπει και οι νομικοί ώστε να κρίνουν αν όντως αυτή η πρόταση μπορεί να μετουσιωθεί σε πράξη και να βοηθηθεί ο σύλλογος. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει καλή πρόθεση από την πλευρά του κ. Γεωργούλη, ενός ανθρώπου που έχει στηρίξει οικονομικά την ομάδα την τελευταία διετία όσο κανένας άλλος, χωρίς να έχει ζητήσει ανταλλάγματα.

To Top