ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Διοικητικό συμβούλιο προσεχώς στην ΚΑΕ και αποφάσεις

Τα πάντα στον Άρη βρίσκονται σε… πλήρη εκκρεμότητα και ουδείς μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη μέρα. Έρχεται διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ.

Με όσα ανοικτά θέματα έχει ο Νίκος Λάσκαρης σε δικαστικό επίπεδο λόγω της κόντρας του με τον Λετονό, Μιχάλς Σούμποτινς, είναι πολύ δύσκολο για τον οποιονδήποτε να πει με βεβαιότητα πώς θα κινηθεί ο Άρης όχι για την επόμενη χρονιά, αλλά για το σήμερα.

Από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ προκύπτει πως μέσα στις επόμενες ημέρες, πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, θα γίνει διοικητικό συμβούλιο και εκεί θα παρθούν αποφάσεις για την ομάδα, την πορεία και την λειτουργία της.

Αυτή τη στιγμή ο Λάσκαρης δεν δείχνει διατεθειμένος να αφήσει τον Άρη. Θέλει να τακτοποιήσει τις οφειλές της φετινής χρονιάς, να εξοφλήσει τους πάντες, αλλά προς το παρόν χρήματα δεν έχουν δοθεί.

Όσο περνάει ο καιρός αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι θα είναι πολύ δύσκολο να μπει σε εφαρμογή το πλάνο πενταετίας που έχει εξαγγείλει ο ιδιοκτήτης και το πιο πιθανό σενάριο είναι να δημιουργηθεί μια ομάδα αποκλειστικά και μόνο με τα έσοδα που θα προκύψουν την επόμενη περίοδο και μεγάλο “αγκάθι” τις φετινές οφειλές.

To Top