ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Ιούνιος “φεύγει” και όλα (και όλοι) παραμένουν στον αέρα…

Ο Ιούνιος “φεύγει” αύριο και ο Άρης δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση για τον σχεδιασμό της ομάδας της επόμενης χρονιάς, παραμένοντας εγκλωβισμένος.

Πέρα από το πολύ σοβαρό θέμα του Νίκου Λάσκαρη και της Τζόρτζιας Ευσεβίου, ο Άρης έχει χάσει πολύτιμο χρόνο από τον σχεδιασμό της νέας ομάδας.

Ουδείς ξέρει ποιος θα είναι προπονητής. Ουδείς ξέρει ποιος θα είναι ο προϋπολογισμός. Ουδείς ξέρει ποιοι από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσουν. Όλα είναι τον αέρα.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης περιμένει, αλλά διαπιστώνει και αυτός ότι η κατάσταση έχει γίνει τουλάχιστον περίπλοκη στην ΚΑΕ Άρης.

Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Πρίφτης, με τον οποίο οι κίτρινοι έχουν συμβόλαιο και την επόμενη χρονιά και στον οποίο οφείλονται δόσεις συμβολαίου επτά μηνών, παραμένει στην Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχει καμιά διάθεση σήμερα να συζητήσει το παραμικρό για ενδεχόμενη παραμονή, στο σενάριο της δημιουργίας ομάδας με χαμηλό μπάτζετ.

Θέλει να εξοφληθεί τα δεδουλευμένα της χρονιάς που ολοκληρώθηκε και από εκεί και πέρα θα λάβει τις αποφάσεις του για τη συνέχεια της καριέρας του.

To Top