Διοικητικό συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ για τα τηλεοπτικά!

Ο Άρης βρίσκεται στο Γκρόνιγκεν για το αποψινό (20.30) παιχνίδι με την Γκαστέρα, ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Γιάννης Δαμιανίδης βρίσκεται στην Αθήνα για το κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ, στο οποίο θα συζητηθεί εκτενώς το πρόβλημα που έχει προκύψει με την υπογραφή στη σύμβαση παραχώρησης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στην ΕΡΤ. Διαβάστε αναλυτικότερα το ρεπορτάζ…

Καμία ομάδα δεν έχει λάβει μέχρι σήμερα ούτε μισό ευρώ από την παραχώρηση των τηλεοπτικών της δικαιωμάτων στην κρατική τηλεόραση. Η συμφωνία με την ΕΡΤ συμφωνήθηκε προφορικά, ουδέποτε όμως μπήκαν οι υπογραφές και σε αυτό ευθύνεται πρωτίστως η ίδια η ΕΡΤ, γιατί υπήρχαν όλες οι πολιτικές εξελίξεις (αλλαγή κυβέρνησης, “πάγωμα” όλων κινήσεων), αλλά και η παραίτηση του προέδρου της κρατικής τηλεόρασης.

Οι ομάδες περιμένουν πως και πως να μπουν χρήματα στα ταμεία τους από την ΕΡΤ (μέσω της διαφημιστικής TAF), ώστε να αρχίσουν να πληρώνουν τους παίκτες. Ήδη στον Άρη αυτό το πρόβλημα δημιουργήθηκε την περασμένη βδομάδα, όταν οι τρεις Έλληνες παίκτες (Ταπούτος, Βεργίνης, Τσαϊρέλης) έκαναν τα παράπονά τους στη διοίκηση και αυτή υποσχέθηκε ότι μόλις μπουν χρήματα από τα τηλεοπτικά δικαιώματα, θα πληρωθούν.

Αυτό το πολύ κρίσιμο θέμα θα συζητηθεί στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και θα επιδιωχθεί να βρεθεί άμεσα λύση, γιατί οι υποχρεώσεις όλων των ομάδων τρέχουν.

To Top