«Διορία πέντε αγώνων σε Αρτέτα για να σώσει τη θέση του – Περιμένει ο Κόντε»

Διορία πέντε αγώνων στον Μικέλ Αρτέτα έχει δώσει η διοίκηση της Άρσεναλ προκειμένου να αλλάξει την εικόνα της ομάδας, με τον Αντόνιο Κόντε να παρουσιάζεται ως μια πιθανή διάδοχη λύση.

Η περίοδος χάριτος έχει ολοκληρωθεί προ πολλού για τον Μικέλ Αρτέτα στην Άρσεναλ και μετά τις δύο ήττες κόντρα σε Μπράιτον και Τσέλσι, τα «καμπανάκια» έχουν αρχίσει να χτυπούν πολύ πιο έντονα για τον Ισπανό.

Ο πρώην βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα, έχοντας ήδη βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση από την προηγούμενη σεζόν, που οδήγησε τους «κανονιέρηδες» στην όγδοη θέση της Premier League, έχει πλέον διορία πέντε αγώνων για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και φυσικά το εις βάρος του κλίμα, όπως μεταδίδει ο «Telegraph».

Το εύρος των πέντε αναμετρήσεων δεν είναι τυχαίο, καθώς για εκείνη την περίοδο έχει προγραμματιστεί η δεύτερη διακοπή του πρωταθλήματος, οπότε η διοίκηση της Άρσεναλ θα έχει ένα μεγαλύτερο διάστημα ώστε να βρει τον διάδοχό του.

Πρώτη επιλογή της διοίκησης σε αυτή την περίπτωση είναι ο Αντόνιο Κόντε, που παραμένει χωρίς ομάδα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με την Ίντερ και πρόσφατα αρνήθηκε πρόταση της Τότεναμ για να διαδεχθεί τον Ζοσέ Μουρίνιο.

To Top