Διούδης αντί Γιακούποβιτς στη Νέα Σμύρνη!

Απών από την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα είναι ο Έλντιν Γιακούποβιτς, εξαιτίας ενός προβλήματος της τελευταίας στιγμής, που τον εμπόδισε να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. Τη θέση του στη 18άδα θα πάρει ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος σήμερα αγωνίστηκε στο Κορωπί στο αντίστοιχο ματς της Κ-20.

Ένα απρόοπτο της ύστατης ώρας υποχρέωσε τον Μίχαλ Πρόμπιερζ σε αλλαγή του δεύτερου τερματοφύλακα, αφού ο Γιακούποβιτς δεν ήταν σε θέση να βοηθήσει την ομάδα στη Νέα Σμύρνη, παρότι τις προηγούμενες ημέρες έδειχνε να έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον είχε υποχρεώσει να λείψει και από την αναμέτρηση της περασμένης Κυριακής με τον ΟΦΗ.

Ωστόσο, λίγες ώρες πριν την αναχώρηση παραπονέθηκε για έντονες ενοχλήσεις στα πλευρά, στο σημείο όπου είχε τραυματιστεί στο ντεμπούτο του εναντίον του Ολυμπιακού, πριν από τρεις εβδομάδες.

Έτσι, τη θέση του Ελβετού γκολκίπερ στην αποστολή θα πάρει ο Σωκράτης Διούδης, ο οποίος βρίσκεται από χθες στην πρωτεύουσα με την ομάδα Κ-20 και σήμερα νωρίς το μεσημέρι πρωταγωνίστησε στη νίκη 1-2 επί της αντίστοιχης ομάδας του Πανιωνίου, στο Κορωπί.

Με δεδομένο ότι υπάρχει χρονική απόσταση μεγαλύτερη των 24 ωρών ανάμεσα στο παιχνίδι της Κ-20 και σ’ εκείνο της ανδρικής ομάδας, ο Διούδης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη 18άδα του Άρη και θα καθίσει στον πάγκο των αναπληρωματικών, αφού τη θέση του βασικού θα έχει ο Μάρκος Βελλίδης.

To Top