Εύκολο “Χ” η Κέρκυρα στην Τούμπα!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα η Κέρκυρα πήρε πολύτιμο βαθμό μέσα στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, κρατώντας ανέπαφη την εστία της. Το 0-0 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Στο άλλο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής ο Εργοτέλης κέρδισε τα Γιάννενα με 2-1.

Στη Τούμπα η ομάδα του Χάβι Γκραθία κατάφερε χωρίς να πιεστεί ιδιαίτερα, να φτάσει στην κατάκτηση ενός πολύτιμου βαθμού. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον ΠΑΟΚ, που έπαιξε με κορυφή τον Παπάζογλου, ο οποίος χαλούσε σχεδόν κάθε επίθεση του Δικέφαλου. Ήδη ακούγονται γκρίνιες για τον Λάζλο Μπόλονι, ενώ στα ραδιόφωνα επανήλθε το όνομα του Άγγελου Αναστασιάδη…

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Έτο (71′ Ίβιτς), Μπαλάφας, Φωτάκης, Σπαντάσιο, Βιεϊρίνια (46′ Γεωργιάδης), Αθανασιάδης, Παπάζογλου (60′ Σαλπιγγίδης).

ΚΕΡΚΥΡΑ: Γκαλίνοβιτς, Βενέτης, Αγρίτης (83′ Μίχος), Μαϊστόροβιτς, Χάμπλε, Κοντοδήμος, Οσμάν, Μαζνόφ, Γκουστάβο, Λόβιν (62′ Καλαντζής), Ιωάννου (71′ Γιάντσης).

Νέο τρίποντο για τον Εργοτέλη, 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Εργοτέλης πέτυχε την τρίτη του νίκη στο Παγκρήτιο, κερδίζοντας τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1. Το σκορ για τους Κρητικούς άνοιξε ο Φραγκουλάκης στο 15′, ενώ με αυτογκόλ του Κώτσιου στο 63′ η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου προηγήθηκε με 2-0. Μείωσε σε 2-1 στο 80′ με πέναλτι ο Μπακαγιόκο.

EΡΓΟΤΕΛΗΣ: Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (73′ Κυριακίδης), Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (65′ Λεάλ), Μπέτο.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φέγκρους, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Βίλα (57′ Μπεσέρα), Ντε Βινσέντι (82′ Κουέβας), Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Κεϊτά (67′ Κυριάκος), Γεωργίου, Σκαρντοβέλι.

To Top