Διούδης: “Θέλουμε τον χρόνο μας…”

Ο Σωκράτης Διούδης αγωνίστηκε για πρώτη φορά τη φετινή χρονιά, ουσιαστικά σήμερα πήρε τα πρώτα λεπτά συμμετοχής μετά τα ματς στο πρωτάθλημα και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο ίδιος ζήτησε χρόνο για όλη την ομάδα…

Ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε στην κάμερα του OTE TV πως “είχα αρκετό καιρό να αγωνιστώ, από το τέλος του πρωταθλήμστος. Δεν μου έλειπαν, όμως, οι ανάσες, ήμουν δύο μήνες με την Εθνική Νέων, είμαι σε καλή φάση και όπως και η ομάδα έτσι και εγώ θα βελτιώνομαι, όσο περνάει ο καιρός. Θέλουμε τον χρόνο μας, γιατί εκτός από τα νέα πρόσωπα και οι θεωρητικά παλιοί είμαστε νεαροί σε ηλικία, αλλά το καλό είναι ότι είμαστε δεμένοι, είμαστε κοντά στην ηλικία… Βέβαι μέσα στον αγωνιστικό χώρο θέλει και υπομονή και μεγάλη προσπάθεια”.

Για το πόσο ωρίμασε ο ίδιος και τα υπόλοιπα νέα παιδιά μέσα από την περσινή παρουσία τους στην ομάδα είπε ότι “όταν σε τέτοια ηλικία παίρνεις μια σειρά παιχνιδιών ωριμάζεις, ειδικά όταν αυτά τα παιχνίδια είναι σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Κληθήκαμε να σηκώσουμε ένα μεγάλο βάρος πέρσι. Φέτος χωρίς πολλά λόγια και πάντα με δουλειά θέλουμε να πάμε καλύτερα, να μην ξαναπεράσουμε τα ίδια….”.

Για την συνέχεια της προετοιμασίας είπε ότι “έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας μέχρι να είμαστε απολύτως έτοιμοι. Δουλέψαμε στην φυσική κατάσταση εδώ στη Βουλγαρία. Το είδαμε και σήμερα, ήμασταν κουρασμένοι. Στη Θεσσαλονίκη οι προπονήσεις θα ελαφρύνουν, θα δουλεύουμε πιο πολύ στην τακτική και θα γίνουμε καλύτεροι”.

 

To Top